صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۲ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۲

«یک کتاب، یک امت، کتاب مقاومت»؛ شعار چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم 

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه شعار مسابقات بین‌المللی قرآن کریم امسال «یک کتاب، یک امت، کتاب مقاومت» است، گفت: در زمان برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن در بیش از ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور محفل قرآنی با حضور قاریان و حافظان قرآن برگزار می‌شود.
کد خبر : 894413

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مسئولان کمیته‌ها و کارگروه‌های ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن، روزگذشته10 بهمن ماه با حضور حجت الاسلام غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه و حمید مجیدی مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد. 

در ابتدای این نشست، عباس سلیمی، رئیس شورای سیاستگذاری چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران وارد تقابل جدی شده، بنابراین هر کدام از اقدامات ما باید حساب شده و جامع الاطراف در جهت معرفی چهره منور انقلاب اسلامی، اسلام، تشیع، مکتب امام(ره) و چهره زیبای قرآن کریم باشد. لذا تمام ارکان مسابقه نیازمند نظم، معنویت و انجامهماهنگی های دقیق است. 

وی عنوان کرد: امید است خدا یاری کند، همگی در هر زمینه ای که در توان داریم خدمتگذار قرآن باشیم و این امر محقق نمی شود مگر با عنایات ویژه خداوند و همدلی و هم افزایی همه مسئولان، انتظار می رود با استفاده از تجارب همه مدیران و مسئولان گرامی شاهد برگزاری محفل قرآنی باشکوه باشیم و همه دوستداران انقلاب شاد شوند و قدمی در راه معرفی بیشتر قرآن کریم و فرهنگ حیاتبخش آن برداریم. 

مجیدی مهر اظهار کرد: مراسم افتاحیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم 26 بهمن ماه در شب میلاد امام سجاد(ع) خواهد بود و دوم اسفندماه مصادف با اعیاد نیمه شعبان مراسم اختتامیه این مسابقات برگزار می شود. 

وی با بیان اینکه شعار مسابقات بین المللی قرآن کریم امسال «یک کتاب، یک امت، کتاب مقاومت» است، افزود: در نظر است در زمان برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در بیش از ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور محفل قرآنی با حضور قاریان و حافظان قرآن برگزار شود و در سالن اجلاس از طریق ویدئو وال نمایش داده شود. 

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ۳۸ شبکه خارجی برای پوشش اخبار مسابقات بین المللی قرآن کریم اعلام آمادگی کرده اند و قرار هست مسابقات به زبان عبری از رادیو برای مخاطبان عبری زبان پخش شود. 

حجت الاسلام عادل اظهار کرد: ما در کشور ایران در شرایط خاصی و در زیر چتر قرآن قرار داریم. کشور، انقلاب و رهبر ما قرآنی هستند. امسال تعداد کشورهایی که به مسابقات بین المللی قرآن قاری اعزام کرده اند بسیار بیشتر از گذشته است و این پیام دارد، از این فرصت می توانیم برای خنثی کردن بسیاری از توطئه ها و شبهات استفاده کنیم و در آستانه انتخاب از این فضاها برای دلگرم کردن مردم و امید آفرینی در جامعه بهره ببریم. 

وی با بیان اینکه در زمینه مسابقات قرآن پیشنهادات ارائه شده است، عنوان کرد: یکی از نکات جالب این است که محافل قرآنی به ذات فضای امید آفرین و شاد هستند که رشد و فزونی در آن دیده می شود و مردم علاقه مند به شرکت در این فضاها هستند و این از برکات قرآن است. 

محمدرضا پورمعین، مشاور رئیس ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن با بیان اینکه مجموعه اقدامات که در حوزه مسابقات قرآن انجام می شود اثرگذار است و نقدی در این زمینه وارد نیست گفت: برگزاری این مسابقات در سطح جهان نیز با جدیت دنبال می شود و رقابت نامحسوس در این زمینه ایجاد شده است.  

وی با بیان اینکه انعکاس خوب مسابقات قرآن ضرورت دارد، اظهار کرد: تقریبا ۴ هزار موسسه قرآنی در سراسر کشور وجود دارد. باید سعی کنیم به اندازه ای که در این زمینه هزینه می شود، نتیجه دریافت کنیم. 

پورمعین با تاکید بر اینکه ابعاد و آثار اجتماعی مسابقات قرآن باید تبیین و تشریح شود، افزود: سطح سواد جامعه قرآنی از سطح متوسط جامعه بالاتر است، بنابراین نظام اجتماعی باید جایگاه خوبی به جامعه قرآنی اختصاص دهد و نکته دیگر که اهمیت دارد این است که جوانان، فعالان قرآنی را بشناسند.  

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکنون بیش از ۷۰ مطالبه در حوزه قرآن داشته اند، که قابل تامل است، تصریح کرد: مسابقات باید به گونه ای برگزار شود که مخاطبان در آن نقش داشته باشند و مشارکت کنند. درواقع باید سعی کنیم حلقه های اول را در این زمینه حفظ کنیم. 

در ادامه این نشست، هریک از اعضای ستاد برگزاری چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم به بیان نظرات و پیشنهادات و اقدامات صورت گرفته در این زمینه پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر