صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی:

تکلیف جذب ۱۶۰ نخبه ظرف مدت یک هفته مشخص شود

رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی بر مشخص شدن تکلیف جذب ۱۶۰ نخبه ظرف مدت یک هفته تأکید کرد.
کد خبر : 894178

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیصد و سی یکمین جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی با حضور محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی در محل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای جلسه  طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن خوش آمدگویی از حضور اعضای هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی با اشاره به ظرفیت ۲۰ هزار عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: رسیدن به افقی که مقام معظم رهبری برای دانشگاه آزاد رهنمود نمودند میسر نخواهد بود مگر با جذب و نگهداری از اساتید سرآمد که با اقدامات صورت گرفته در این راستا همه فراخوان‌ها در چارچوب آمایش آموزش عالی کشور با عملیاتی شدن دو سند آموزشی در حوزه علوم پزشکی که به تایید وزارت بهداشت رسیده و حوزه غیر پزشکی مبتنی بر مصوبه ۸۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و هماهنگی آمایش اقتصادی و اجتماعی با نظام آموزشی تا شهرستان‌ها در این دوره به انجام رسیده است.

در ادامه جلسه محمدعلی کی نژاد، رئیس هیئت عالی جذب شورا‌ی عالی انقلاب فرهنگی ضمن تبریک اعیاد ماه رجب، از دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی، در دانشگاه آزاد و قدردانی از اقدامات به عمل آمده است، اظهار کرد: با گسترش دانشگاه‌های دولتی، آزاد و غیر انتفاعی، نگرانی‌هایی برای وضعیت آینده آموزش عالی کشور مطرح بود که با طرح آمایش آموزش عالی کشور و جذب استاد بر مبنای آن در فراخوان‌های گذشته سعی شد در نگاه کلان رعایت شود و از فراخوان‌های آتی می‌بایست رعایت طرح آمایش مدنظر باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: در بحث تعارض منافع اعضای هیئت علمی عهده‌دار پست در هیئت رئیسه دانشگاه، قبلا تاکید شده بود رسیدگی به پرونده‌های آنها به دانشگاه‌های هم ارز فرستاده شود که با توجه به طولانی شدن فرایند و از دست رفتن سهمیه، پرونده‌ها به هیأت مرکزی جذب ارسال شود.

سپس محمدصادق ضیایی سرپرست مرکز امور هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از اقدامات انجام شده دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد و ضمن اعلام تعیین تکلیف و از دستور کار خارج کردن پرونده‌های مربوط به قبل از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد: پرونده‌های فراخوان خرداد امسال در بخش پزشکی و غیر پزشکی صددرصد مورد رسیدگی و تعیین تکلیف قرار گرفت و فراخوان بهمن ماه امسال در دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز خواهد شد.

در ادامه جلسه کی نژاد یادآور شد که فراخوان نیمه متمرکز بهمن ماه ۱۴۰۲ مطابق تقویم مصوب هیئت عالی جذب با اطلاع شورای عالی انقلاب فرهنگی در وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از ابتدا لغایت هجدهم بهمن ماه در جریان است و فراخوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز خواهد شد.

در ادامه جلسه نماینده بنیاد ملی نخبگان گزارشی از آخرین وضعیت پرونده ۱۶۰ نفر نخبه ارائه و تایید سازمان برنامه و بودجه خبر داد.

کی نژاد ضمن تشکر از اقدامات سازمان اداری و استخدامی و سازمان مدیریت افزود: با توجه به اجرای قانون و تاکید مقام معظم رهبری در صدور احکام این ۱۶۰ نفر ظرف مدت یک هفته انجام بپذیرد تشریفات اداری پرونده ۴۰ نفر نخبه جدید با توجه به مدت زمان دوماهه انجام، فرآیند اقدام شده و گزارشی از اقدامات انجام شده در جلسه آتی هیئت عالی جذب در این خصوص ارائه شود.

سپس سعید چنگیزی آشتیانی رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به عدم استفاده آن وزارت از ظرفیت ردیف نخبگان، خواستار اقدام برای پرونده ۵۵ نفر از نخبگان مفتخر به کسب جایزه شهید شهریاری شد و عنوان کرد که مسأله هیأت علمی پژوهشی در فراخوان امسال با سازمان اداری و استخدامی حل نشده که با توجه به موضوع مهاجرت نخبگان خواستار تسریع در روند سازوکار اجرایی در سازمان اداری و استخدامی شد.

کی نژاد، رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به این مسئله برای از دست نرفتن زمان و ایجاد تبعات اجتماعی نخبگان و رفع مشکلات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد داد: سازمان اداری و استخدامی برای پژوهشگاه‌های این وزارتخانه که مجوز شورای گسترش آموزش عالی مربوطه را دارند، سهمیه جذب ۲۵۰ عضو هیأت علمی پژوهشی در فراخوان بهمن ماه جاری اختصاص دهد و برای اعضای هیئت علمی پژوهشی که طرح آنها به اتمام رسیده، یکسال دیگر تا تعیین تکلیف روند اداری و اجرایی و اخذ مجوز‌ها از سوی سازمان اداری و استخدامی، برای پژوهشگاه‌های بدون مجوز، فرصت بدهد که در صحن به تصویب برسد.

همچنین در جلسه مقرر شد برای حل معضل کمبود نیروی انسانی در بخش درمان و پرستاری در مناطق محروم تفاهم نامه‌ای میان دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظرف یک ماهه آینده آماده و برای تایید هیأت عالی جذب، در صحن ارائه شود. 

در ادامه جلسه نتیجه تعدادی پرونده‌های ماده ۱۵ در صحن هیأت عالی جذب قرائت و به تایید رسید و سپس تعدادی از اعضای کارگروه صلاحیت عمومی و هیأت اجرائی دانشگاه­های علوم پزشکی زابل، علوم پزشکی شاهرود، علوم پزشکی شهرکرد و دانشگاه­های وزارت علوم تحقیقات و فناوری، سیستان و بلوچستان، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، جهرم، الزهرا، شهید بهشتی و دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های اصفهان، مازندران، خوزستان تایید شد.

در پایان جلسه کی‌نژاد، رئیس هیئت عالی جذب در تذکری یادآور شد مسئولان دبیرخانه‌هایی که جدیدا منصوب شده‌اند می‌بایست به تایید دبیر هیئت عالی جذب برسند و همچنین افرادی که در فراخوان شرکت می‌کنند در صورت اجماع اعضای هیئت اجرائی جذب، با متقاضی قرارداد حق التدریس با مزایای مرتبه استادیار رتبه یک منعقد شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر