صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۵ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
در گفت‌و‌گو با آنا مطرح شد

دانش‌آموزان حادثه شین‌آباد: فقط10 دقیقه می‌خواهیم رئیس‌جمهور را ببینیم

پدر یکی از دانش‌آموزان شین آبادی از همکاری نکردن فرمانداری پیرانشهر و استانداری آذربایجان غربی برای تعیین وقت ملاقات با رئیس جمهوری در جریان سفر دکتر روحانی به این استان، انتقاد کرد و گفت: متاسفانه وعده‌های وزیر بهداشت و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، مبنی بر پرداخت مستمری یک میلیون و دویست هزار تومانی و تسریع در روند درمان دانش آموزان شین آبادی محقق نشده است.
کد خبر : 89360

جلال مرادی، پدر سیما دانش‌آموز شین آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با انتقاد از عملکرد استانداری آذربایجان غربی و فرمانداری پیرانشهر اظهار کرد: در آستانه سفر رئیس جمهوری به ارومیه از 10 روز قبل تاکنون از استانداری و فرمانداری درخواست داریم که وقت ملاقاتی حتی به اندازه 10 دقیقه برای دیدار دانش آموزان شین آبادی با رئیس جمهوری در نظر گیرند تا خانواده‌ها و دختران بتوانند مشکلات و مسایل خود را با دکتر روحانی در میان بگذارند اما متاسفانه نمی‌پذیرند.


وی افزود: متاسفانه هنوز این دانش آموزان در خصوص مستمری و درمان با مشکلات بسیاری مواجه هستند به طوری که دکتر نوبخت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، وعده داده بود که ماهانه یک میلیون و دویست هزار تومان مستمری به دانش‌آموزان بدهد اما این وعده محقق نشد و تنها بین 600 تا 900 هزار تومان مستمری به دانش آموزان پرداخت می شود. همچنین در مورد درمان دانش‌آموزان نیز قرار بود دخترانی که به درمان‌ بیشتری نیاز دارند به خارج از کشور اعزام شوند اما هیچ یک از این قول‌ها اجرایی نشده است.


پدر این دانش آموز شین‌آبادی ادامه داد: متاسفانه بودجه هشت میلیارد تومانی که از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تعلق گرفت تا برنامه دولت برای حمایت از این دانش آموزان عملی شود به درستی به دانش آموزان و خانواده‌هایشان پرداخت نمی‌شود.


مرادی تصریح کرد: هم اکنون 10 نفر از این بچه‌ها به درمان تخصصی نیاز دارند اما روند درمان آنان در داخل کشور به کندی انجام می‌شود زیرا پولی که قرار بود از سوی دانشگاه علوم پزشکی به حساب بیمارستان واریز شود با تاخیر به آنان پرداخت می‌شود، بر همین اساس پزشکان هم به دلیل عدم پرداخت به موقع پول، رغبتی به درمان این دانش‌آموزان ندارند.


وی به دیدار اخیر وزیر بهداشت با دانش آموزان شین آبادی اشاره کرد و گفت: وزیر بهداشت در دیدار عیدانه به ما قول داد که برای این کودکان بهترین امکانات را فراهم ‌می‌کند اما بعد از این دیدار که به بیمارستان محب کوثر مراجعه کردیم گفتند که دانشگاه علوم پزشکی به ما بدهکار است و به همین خاطر روند درمان دانش آموزان به کندی انجام می‌شود.


به گزارش آنا، آذر ماه سال ۹۱ در آتش‌سوزی مدرسه دخترانه روستای شین‌آباد ۲۹ دانش آموز دختر دچار سوختگی شدند که دو نفر از آنها به نام‌های ساریا رسول‌زاده و سیران یگانه بر اثر شدت جراحات و سوختگی شدید فوت کردند.


پیش از این نیز محمدرضا رستمی، مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: درصد سوختگی این دانش آموزان در کمیسیون پزشکی بررسی شد تا بر اساس آن میزان مستمری تعیین شد که بر اساس میزان سوختگی مستمری این دانش آموزان بین 600 تا 900 هزار تومان تعیین و مقرر شد این مبلغ ابتدای سال94 به حساب این دانش آموزان در بانک رفاه واریز شود؛ البته وقفه‌ای در پرداخت پیش آمد که موجب شد این پرداخت‌ها از بهمن ماه سال گذشته به صورت صددرصد عملی شود که تمامی مبلغ این مستمری محاسبه و به صورت کلی واریز شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر