صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲

درآمد غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد تا مرداد ۱۴۰۳ به ۳۲ همت می‌رسد

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: براساس پیش‌بینی صورت گرفته درآمد غیرشهریه‌ای این دانشگاه از شهریورماه ۱۴۰۲ تا مرداد ۱۴۰۳، ۳۲ همت خواهد بود و اتکای دانشگاه آزاد اسلامی به درآمد‌های شهریه‌ای هم از ۸۴ درصد به ۵۰ درصد تقلیل پیدا می‌کند.
کد خبر : 893538

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران ارشد سازمان مرکزی برگزار شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست گفت: تمامی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی رشد و ارتقاء یافته‌اند که کسب این موفقیت نشان‌دهنده تلاش مدیران و کارکنان از گذشته تاکنون بوده و انتظار داریم واحد‌ها و مراکز استان بوشهر نسبت به اطلاع‌رسانی این مهم در سطح دانشگاه و خارج از آن اقدام فوری انجام دهند.

جاوید متذکر شد: در سند تحول و تعالی سه محور راهبردی و ذیل آن ۱۰ بسته کاری تعریف شده که دو بسته بهره‌وری، پایداری اقتصادی و دستیابی به سازمان یادگیرنده مرتبط با حوزه توسعه و مدیریت منابع است.

وی متذکر شد: در دو سال اخیر اقداماتی همچون راه‌اندازی سامانه یکپارچه اموال، سامانه یکپارچه املاک، سامانه حسابیار، سامانه یکپارچه بودجه، حسابرسی مستقل توسط موسسه حسابرسی مفید راهبر، سامانه ساجد و پرداخت حقوق کارکنان از طریق این سامانه و صدور احکام اعضای هیات علمی به‌صورت متمرکز صورت گرفته و این اقدامات نشان می‌دهد شفافیت و انضباط مالی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در بالاترین حد ممکن بوده و انعکاس این دستاورد‌ها توسط مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به مثابه جهاد تبیین است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به کیک اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در چهار سال گذشته تمامی کیک اقتصاد دانشگاه ۶ هزار و ۸۰۰ بوده که ۸۴ درصد آن مبتنی بر در آمد‌های شهریه‌ای و ۱۶ درصد آن درآمد غیرشهریه‌ای بوده است.

پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان هزینه سنوات در ۲ سال گذشته

جاوید افزود: در سال گذشته درآمد شهریه‌ای ۷۰ درصد و درآمد‌های غیرشهریه‌ای به ۳۰ درصد افزایش یافته و این بدان معناست که اتکای دانشگاه آزاد اسلامی به سمت درآمد‌های غیرشهریه‌ای سوق داده شده و براساس پیش‌بینی صورت گرفته از شهریورماه ۱۴۰۲ تا مرداد ۱۴۰۳، ۳۲ همت است و اتکای دانشگاه آزاد اسلامی به درآمد‌های شهریه‌ای از ۸۴ درصد به ۵۰ درصد تقلیل پیدا می‌کند.

وی متذکر شد: در سالیان گذشته براساس تمامی برآوردها، اظهارنظر‌ها و واقعیت‌های موجود، بسیاری اذعان داشتند که دانشگاه آزاد اسلامی با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهند شد؛ اما به واسطه مدیریت مدبرانه دکتر طهرانچی بر تمامی مشکلات فائق آمده و امروز بر خود می‌بالیم که هیچ نیروی انسانی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اخراج نشده و حقوق کارکنان و اعضای هیات علمی با وجود شرایط خاص اقتصادی حاکم بر دانشگاه، رشد بسیار چشمگیری داشته که البته معتقدیم استحقاق کارکنان و اعضای هیئت علمی بسیار بالاتر از اینهاست.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در دو سال گذشته نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان هزینه سنوات را پرداخت کرده‌ایم که متأسفانه مسئولان سابق دانشگاه برای آن تدبیری نیندیشیده بودند.

جاوید بیان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سالانه بابت سرانه شهریه نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ میلیون به دانشگاه‌های زیرمجموعه خود پرداخت می‌کند و در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز این سرانه بالاتر از ۲۰۰ میلیون تومان است و در دانشگاه آزاد اسلامی که دانشجوی پزشکی و غیرپزشکی دارد، سرانه شهریه ۱۳ میلیون تومان است و کسانی که ادعا‌هایی در فضای مجازی درباره اخذ شهریه از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مطرح می‌کنند، باید این را نیز اذعان کنند که دانشگاه آزاد اسلامی به چه نحوی امور خود را مدیریت می‌کند.

وی تشریح کرد: با وجود مسائل و مشکلات موجود تمام همت مسئولان دانشگاه به‌خصوص رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این بوده که روند توسعه و پیشرفت دانشگاه متوقف نشود و در راستای سند تحول و تعالی، دغدغه‌های معیشتی کارکنان و اعضای هیئت علمی مرتفع و فعالیت‌های فرهنگی-علمی- آموزشی و فناوری و پژوهشی توسعه یابد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اصلاح عملکرد و بهره‌وری بیشتر سازمانی تأکید کرد: ناگزیریم براساس شرایط فعلی، فرآیند‌ها را تغییر دهیم و در این راستا اقدام بسیار خوبی که در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در دستورکار بوده، اینکه امور به‌خصوص در حوزه توسعه و مدیریت منابع به‌صورت فرآیندی صورت پذیرد؛ به‌عنوان مثال می‌توان به مراحل ثبت پایان‌نامه دانشجویان در سامانه پژوهشیار، مراحل بیمه تکمیلی و مازاد درمان و ارتقا و تبدیل وضعیت‌ها اشاره کرد.

دانشگاه آزاد بوشهر طرح اقتصاد دریامحور و اقتصاد خرما را جدی بگیرد

جاوید به وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر اشاره و شرایط این دانشگاه را خوب ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر دارای کمترین چالش‌ها در حوزه توسعه و مدیریت منابع بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد دریامحور که مملو از نعمات الهی است و مقام معظم رهبری نیز اخیراً نسبت به اقتصاد دریا بسیار تأکید داشته‌اند، اقتصاد کشاورزی به‌خصوص در حوزه خرما و فرآورد‌های آن و صنایع و معادن مستقر در استان بوشهر سطح توقعات را از دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر بسیار بالا برده و باید دید که سهم این دانشگاه در اقتصاد استان کجا قرار گرفته است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: هیچ طرح اقتصادی در دانشگاه آزاد اسلامی نباید به‌دلیل مسائل مالی زمین بماند و از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر می‌خواهم اگر امکان ورود به صنایع تبدیلی خرما، صنایع ماهی و میگو وجود دارد، به سرعت طرح اقتصادی آن در اختیار صندوق پژوهش و فناوری قرار گیرد تا در صورت توجیه‌پذیر بودن طرح به لحاظ اقتصادی، هزینه آن تأمین شود.

جاوید تشریح کرد: در حال حاضر طرح خاویار در استان مازندران با رقمی معادل ۴۰۰ میلیارد تومان، طرح کامپوزیت در استان آذربایجان‌شرقی با رقمی معادل ۵۰ میلیارد و طرح دامپروری در ورامین با رقمی معادل ۵۰ میلیارد تومان مورد حمایت صندوق پژوهش و فناوری است.

وی تصریح کرد: از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر می‌خواهیم تا اقتصاد دریامحور و اقتصاد خرما را جدی گرفته و درباره ساختمان دانشگاه در شهر عالیشهر هرچه سریع‌تر تدبیری اندیشیده شود تا مولدسازی آن صورت گیرد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی همچنین خواستار توسعه رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دآزاد اسلامی استان بوشهر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر