پای اساتید هولوگرامی به دانشگاهها رسید
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، دانشگاهی در بریتانیا در حال بررسی امکان استفاده از فناوری هولوگرافی برای جذب استادان مدعو از سراسر جهان است. معمولاً از این فناوری برای اجرای موسیقی هولوگرافیک موسیقیدانان و خوانندگان درگذشته یا بازنشسته استفاده میشود. اما دانشگاه لافبورو (Loughborough University) در نظر دارد از این فناوری برای آموزش به دانشجویان استفاده کند.
قرار است واحدهای درسی هولوگرامی پس از یک سال دورۀ آزمایشی، در سال ۲۰۲۵ وارد برنامۀ درسی دانشجویان شوند.
بنیانگذار شرکت پروتو (Proto)، دیوید نوسبام (David Nussbaum)، که قرار است این خدمات را ارائه دهد، معتقد است که این فناوری در نهایت میتواند راهی برای بازگرداندن برخی از بزرگترین متفکران قرن بیستم به کلاس درس شود و امکان تعامل با آنها را در دسترس دانشجویان قرار دهد.
این فناوری همچنین به عنوان راهی برای کاهش نیاز به سفر، تسهیل همکاریهای تحقیقاتی بینالمللی و حساسیت به پایداری محیط زیست قلمداد میشود.
شرکت پروتو در نظر دارد که یک نسخۀ هوش مصنوعی از متفکران مشهور قرن بیستم، مانند استیون هاوکینگ، بسازد و ظاهر، صدا و رفتار این متفکران را شبیهسازی کند. پروتو امیدوار است در ۱۸ ماه آینده واحدهای هولوگرافیک کوچکتر را عرضه کند که مقرون به صرفه باشند و دسترسی به آنها بیشتر از نمونههای موجود باشد.
انتهای پیام/