صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵

علت حضور سردار سلیمانی در عراق

ابومهدی المهندس، در یکی از ویژه برنامه های شبکه السومریه، گفت: «مستشاران ایرانی و در راس آنها برادر عزیز قاسم سلیمانی از ابتدای جنگ در کنار ما بوده اند.»
کد خبر : 89308

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، نایب رئیس شورای تشکیلات الحشدالشعبی عراق، در اظهاراتی تلویزیونی با بیان اینکه 'مستشاران ایرانی از ابتدای جنگ در کنار ما بوده اند'، تاکید کرد که حضور سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در این کشور به درخواست دولت عراق بوده است.


ابومهدی المهندس، در یکی از ویژه برنامه های شبکه السومریه، یادآور شد که 'مستشاران ایرانی و در راس آنها برادر عزیز قاسم سلیمانی از ابتدای جنگ در کنار ما بوده اند'.


وی تاکید کرد که حضور سردار سلیمانی در عراق در روزهای اخیر به درخواست دولت عراق و موافقت فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور (حیدرالعبادی نخست وزیر) بوده است.
این اظهارات ابومهدی المهندس در پی جریان سازی های مقام ها و رسانه های وابسته به رژیم سعودی ابراز شده است.
ابومهدی المهندس در بخش دیگری از اظهاراتش در همین برنامه با اعلام اینکه حدود دو هزار جنگجوی گروه تروریستی داعش در فلوجه حضور دارند، گفت که اغلب آنها از عناصر محلی داعش هستند و سلاح های پیشرفته و قوی دراختیار دارند.
وی در واکنش به جریان سازی های جریان بعثی - سعودی در منطقه ، تاکید کرد که نیروهای عراق هیچگونه انگیزه انتقام جویی ندارند ، همانگونه که در تکریت از هیچ کسی انتقام گرفته نشد و دستگیر شدگان تحویل دستگاه قضایی عراق شدند.
المهندس، با بیان اینکه فلوجه (در 55 کیلومتری غرب بغداد)، بویژه پس از بمب گذاری های اخیر در بغداد ، به یک نگرانی جدی برای پایتخت تبدیل شده بود، به این نکته اشاره کرد که داعش تلاش داشت از بن بست سیاسی اخیر در عراق سوء استفاده کند.
وی همچنین در پاسخ به برخی شبهه افکنی ها علیه تشکیلات الحشدالشعبی، گفت این گروه هیچ پروژه سیاسی ای را دنبال نمی کند و فعلا هدفش حمایت از روند سیاسی است.
عملیات نظامی برای بازپس گیری فلوجه دومین شهر استان الانبار که به سر مار داعش هم معروف شده است، در روز شنبه ادامه یافت و مناطق و روستاهای زیادی در بخش های شمالی و شرق این شهر آزاد شد.
نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم عراق نیز در این روز به سمت مناطق مرکزی شهر حرکت کردند و چند هزار تن از اهالی به گروگان گرفته شده توسط داعش نیز تحت حمایت نیروهای عراقی در آمدند.
با آزادسازی این شهر پس از حدود 900 روز اشغال توسط داعش، این گروه تروریستی در عراق به پایان خود نزدیک شده است، بطوری که تنها مناطقی از شمال صلاح الدین بویژه الشرقاط و نیز شهر موصل در اختیار این گروه مانده است که منابع گفته اند، عملیات ازاد سازی این مناطق نیز بزودی شروع خواهد شد.
این عملیات سرنوشت ساز در سرکوب تروریست ها در عراق ، درحالی با شدت جریان دارد که رسانه های بعثی - سعودی همچنان علیه آن خبرسازی می کنند.
فلوجه اوایل زمستان سال 1392 و اوایل سال 2014 میلادی و حدود 6 ماه قبل از سقوط موصل به دست نیروهای داعش افتاده بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر