صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲

«الفت»، «محبت» و «مودّت» مثلث طلایی تحکیم بنیان خانواده

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز تأکید کرد: «الفت»، «محبت» و «مودّت» موجب تحکیم بنیان خانواده و شیرین شدن فضای زندگی می‌‌شود.
کد خبر : 892858

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت میلاد مولود کعبه مولی‌الموحدین حضرت علی ابن ابیطالب علیه‌السلام و تکریم مقام پدر و تقدیر از بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حجت‌الاسلام امیر ابراهیم‌زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز، عباس آقایی مدیرکل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در سالن اجتماعات شهید دکتر مفتح ساختمان ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز در این نشست گفت: کسی که ادعا می‌کند شیعه حضرت علی ابن ابیطالب علیه‌السلام است باید از وجود نازنین این امام همام و ابعاد وجودی حضرت شناخت مختصری داشته باشد و بدون معرفت نمی‌تواند دلیل بیاورد که من شیعه حضرت علی علیه‌السلام و محب ایشان هستم.

ابراهیم‌زاده بیان کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: «من شهر علم هستم و علی دروازه آن است وهرکس طالب علم و حکمت است باید از این دروازه عبور کند» و نبی مکرم اسلام(ص) در روایتی دیگر عنوان می‌کنند که اگر علم هزار باب دارد، آن هزار باب را در اختیار علی قرار دادم و علم را از اهل بیت(ع) علی بگیرید علی همیشه همراه حق است و حق همیشه همراه علی، هرکجا که علی هست حق آن طرف است و هر کجا که حقی را مشاهده می‌کنید یقیناً علی طرفدار آن است.

وی افزود: حضرت علی(ع) می‌فرمایند که اگر نبود کلام خدا که خودتان را تزکیه نکنید و از خود تعریف و توصیف نکنید من حتماً از خودم تعریف نمی‌کردم؛ اما این را بدانید که من از کودکی همراه پیامبر اکرم(ص) بودم، ایشان در غار حرا مناجات می‌‌کردند و من ایشان را می‌دیدم و هیچ‌کس غیر از من پیامبر اکرم(ص) را نمی‌دید و به اندازه من با کلام و آیات الهی همراه و آشنا نبود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز تشریح کرد: امام علی علیه‌السلام با تمام وجود خدا را درک می‌کرد و پرورش‌یافته‌ مکتب آن پیامبری است که به اندازه دو قوس کمان (به صورت معنویت) با خدا فاصله داشت.

نباید از گفتن کلام معصومین(ع) در جلسات خجالت بکشیم

ابراهیم‌زاده مطرح کرد: مکاتب الهی و بشری متعددی در عالم وجود دارد و اگر مسیحیت افتخار می‌کند که حضرت عیسی(ع) در آخر عمر به آسمان‌ها برده شد ما افتخار داریم که نه امام علی(ع)؛ بلکه فرزند ایشان در قنداقه خودش برای تبرک ملائک به آسمان‌ها برده شد و اگر ابراهیم خلیل‌الرحمن خلیل خدا بود، حضرت علی(ع) نه‌تنها ولی خدا، بلکه در تمام عمر مبارک خودش یکبار هم تردید نداشت و فرمود من آن خدایی را که نبینم و با وجودم درک نکنم عبادت نمی‌کنم، بنابراین ایشان خدا را با تمام وجود خودش می‌دید.

وی تبیین کرد: نباید از گفتن کلام معصومین علیهم‌السلام در جمع و جلسات خجالت بکشیم، نهج‌البلاغه حضرت علی(ع) به‌عنوان یک منشور در آکسفورد انگلیس و این فرمان امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر در کشور‌های خارجی به‌عنوان منشور حکمرانی و فرمانروایی تدریس می‌‌شود؛ اما ما چه مقدار نهج‌البلاغه را مطالعه کرده‌ایم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز اضافه کرد: در شرع مقدس اسلام توصیه شده که وقتی وارد خانواده می‌شوید با خود هدیه بخرید و ببرید و در ایام مبارکی همچون روز مرد، زن و مادر فقط به این بسنده نکنیم که حتماً باید هدیه مالی داشته باشیم، بلکه برخورد نیک، خوشرویی، فکر خوب، حسن ظن، رفتار نیک، تحمل و سعه صدر می‌تواند هدایای از سوی طرفین در این روز‌ها باشد و این باید به صورت یک فرهنگ در جامعه ترویج شود.

ابراهیم‌زاده گفت: هدیه حتما نباید مالی باشد؛ بلکه این جانفشانی‌ها که بعضاً در اقصی نقاط کشور می‌بینید و خیلی از مردان با جانفشانی، جان خود را در طبق اخلاص به همه ما هدیه داده‌اند، نباید فراموش شود.

وی عنوان کرد: الفت، محبت و مودّت موجب محکم کردن بنیان خانواده و شیرین شدن فضای زندگی و خانواده می‌‌شود و باید به سمتی حرکت کنیم که تشریفات موجب تضعیف بنیان خانواده نشود.

انتهای پیام/

ارسال نظر