صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
تا ۳ سال آینده انجام می‌شود؛

پیش‌بینی تولید ۳ تا ۵ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در استان تهران

معاون اقتصادی استاندار تهران گفت: پیش‌بینی می‌شود در صورت اصلاح فرایندها تا سه سال آینده حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد برق تهران با تولید ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ مگاوات از محل توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود.
کد خبر : 892770

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم وفناوری آنا، محمدعلی مهری در حاشیه بازدید از سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق اظهار کرد: در استان تهران مانند دیگر نقاط کشور، ناترازی برق در سال ۱۴۰۰ با دشواری همراه شده بود، اما با تمهیداتی که در دولت انجام شد بخشی از این ناترازی‌ها جبران شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه استان تهران یک استان خاص است، یک سری محدودیت‌ها وجود دارد؛ از جمله آنکه در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران، امکان احداث نیروگاه جدید وجود ندارد، ضمن اینکه از نظر انتقال برق نیز با محدودیت مواجه هستیم، زیرا در حال حاضر خطوط انتقال برق در تهران با ظرفیت کامل کار می‌کنند.

معاون استاندار تهران ادامه داد: حال ناگزیر هستیم در محل مصرف، تولید برق داشته باشیم. در این زمینه نیز در دو حوزه می‌توانیم کار کنیم؛ یکی در حوزه خاص انرژی خورشیدی و دیگری نیروگاه‌های کوچک مقیاس است. همچنین با همکاری ساتبا برای ساخت ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی قرارداد منعقد کردیم و بحث واگذاری زمین نیز انجام شده است.

وی از پیش بینی ساخت حداقل ۵۰۰۰ واحد کوچک مقیاس خانگی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: سه روستا از هرکدام از شهر‌های پاکدشت و ورامین به عنوان شهر‌های پایلوت انتخاب شده اند تا نیروگاه‌های کوچک مقیاس خانگی در این مناطق ساخته شوند. اگر در این شهر‌ها موفق باشیم می‌توانیم به سرعت این موضوع را به کل استان گسترش دهیم و ساخت حداقل ۵۰۰۰ واحد کوچک مقیاس در این بخش پیش بینی می‌شود.

به گزارش آنا به نقل از وزارت نیرو، معاون استاندار تهران از نهایی شدن موضوع استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر روی سقف مدارس در حضور معاون وزیر نیرو هم خبر داد و تصریح کرد: استفاده از انرژی تجدیدپذیر روی سقف مدارس مدارس مد نظر است که این موضوع امروز با حضور معاون وزیر نیرو نهایی شد. سرمایه‌گذار برای تحقق این موضوع وجود دارد و قرار شد در این زمینه، یکی از شهرستان‌های استان تهران به عنوان پایلوت(نمونه) انتخاب شود.

وی با بیان اینکه با تمهیدات خوب وزارت نیرو و پیگیری‌های سابتا، عدد‌ها برای ورود سرمایه‌گذار بسیار جذاب هستند؛ ادامه داد: اکنون دو شهرک صنعتی در استان تهران اعلام آمادگی کرده‌اند؛ در حال مذاکره با ۵ شهرک دیگر هستیم که امیدواریم این شهرک‌ها نیز ورود کنند؛ ما هم آمادگی لازم را برای تخصیص زمین داریم تا شهرک‌های صنعتی بتوانند حدود ۳۵ درصد برق مصرفی‌شان را تولید کنند همچنین می‌توانند از تخفیفات در نظر گرفته شده بهره‌مند شوند و می‌توانند در تابستان قطعی برق نداشته باشند.

معاون استاندار با اشاره به اینکه ادارات از سال آینده باید ۲۰ درصد برق خود را یا از تابلوی بورس خریداری کند یا اینکه خود نیروگاه تاسیس کنند، عنوان کرد: باید در این زمینه بررسی کنیم که چگونه می‌توان به صورت تجمیعی جایی را خارج از تهران در نظر بگیریم و همه ادارات سرمایه‌گذاری خود را آنجا انجام دهند و در همین مکان برق خورشیدی‌ مورد نیاز خود را تولید کنند.

وی با توصیف چشم انداز استان تهران برای استفاده از انرژی تجدید پذیر خاطرنشان کرد: برای دوره سه ساله ساخت حداقل ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر پیش بینی شده و اگر انشاالله این فرایند‌ها اصلاح شود پیش بینی ما این است که این برنامه در کمتر از ۳ سال انجام شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر