دانشگاه آزاد با یک میلیون دانشجو سرمایه کشور محسوب میشود + فیلم
مجتبی ذوالنوری نایبرئیس مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: دانشگاه آزاد زمانی ایجاد شد که صندلیهای آموزشی در آموزش عالی و بخش دولتی بسیار محدود بود و جوانان ایرانی چندین سال متوالی برای رشتههای معمولی پشت کنکور میماندند، دچار افسردگی میشدند و اقدام به خودکشی میکردند.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات مردم را از جیب خود مردم برطرف کرد، ادامه داد: این دانشگاه پس از تأسیس بخش زیادی از این بار را بر دوش خود برداشت؛ این تأسیس برای مردم و دولت اتفاق خوشایندی را رقم زد و خروجی بسیار خوبی داشت.
بسیاری از افراد شاغل در صنایع فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی هستند
ذوالنوری با اشاره به آزادی انتخاب دانشجویان عنوان کرد: انتخاب دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی اجبار نیست؛ گاهی برای تضعیف این دانشگاه مطالبی را مطرح میکنند که با درنظرگرفتن و مشاهده خروجیها معنایی ندارد. برای مثال، پزشکان برجستهای که در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل میکنند و بسیاری از افراد شاغل در صنایع فارغالتحصیلان این دانشگاه هستند.
به گفته وی، بررسی تعداد شاغلین خروجی دانشگاه آزاد نشاندهنده این است که بسیاری از ایرادات تخریبی است و غرض خاصی در آن وجود دارد. امروزه این دانشگاه با کیفیت و توانمندی بالا دارای ۲۵ هزار استاد و یک میلیون دانشجو است که یک ذخیره و سرمایه برای کشور محسوب میشود.
دانشگاه آزاد اسلامی هیچ بار اضافهای برای دولت محسوب نمیشود
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی هیچ بار اضافهای برای دولت محسوب نمیشود، عنوان کرد: مردم مشکلاتشان را خودشان حل میکنند. کیفیت حد و مرز ندارد و اینکه دانشگاه آزاد اسلامی و سراسری برای رشد کیفی خود تلاش بیشتری کند، موضوعیت و اهمیت دارد.
ذوالنوری با بیان اینکه اهتمام در دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل هزینه دانشجو برای تحصیل نسبت به دانشجویان دیگر بسیار بیشتر است، ادامه داد: کسانی که برای تحصیل خود هزینه میکنند، نسبت به دانشجویانی که رایگان تحصیل میکنند، قدر میدانند و اهتمام دانشجو نسبت به تحصیل بیشتر است.
کارکردهای تخریبی بر دانشگاه آزاد اسلامی هیچ تاثیری ندارد
وی با اشاره به چگونگی تغییر دیدگاه منفی نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی در گذشته به جای محیط علمی، به عنوان یک محیط سیاسی استفاده میکردند و این امر منجر به ایجاد دیدگاه منفی نسبت به آن شده است. ناگفته نماند که برخی از جوهای منفی رقبا ایجاد میکنند و برخی آن را به عنوان یک نقطه قوت زیر سوال میبرند و این موضوعات در مجموع بهصورت خودکار ذهنیتهای منفی در مردم ایجاد کرده است.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر کیفیت رو به جلو حرکت کند، قطعا تمام ذهنیتهای منفی را خنثی میکند، اظهار کرد: تاکنون جوسازیها علیه دانشگاه آزاد اسلامی هیچ تأثیری در پذیرش این دانشگاه نداشته است. در حال حاضر، در برخی از دانشگاههای دولتی کرسیهای خالی داریم؛ اما جذب در دانشگاه آزاد کاهش نداشته است؛ بلکه رشد جدی داشته است. کارکردهای تخریبی بر دانشگاه آزاد اسلامی هیچ تاثیری ندارد.
انتهای پیام/