صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل انجمن خوشنویسان ایران در گفت‌وگو با آنا:

اسپانسر به عرصه تجسمی وارد نمی‌شود!

مدیرعامل انجمن خوشنویسان ایران با بیان اینکه اسپانسر(پشتیبان) به عرصه تجسمی وارد نمی‌شود، گفت: تقریبا می‌توانم با قطعیت بگویم که بینال خوشنویسی در قزوین ماحصل تلاش دوساله خوشنویسان برجسته کشور است.
کد خبر : 891992

میرحیدر موسوی مدیرعامل انجمن خوشنویسان ایران پس از افتتاح بینال خوشنویسی در قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: مراسم افتتاحیه بینال به تازگی برگزار شده و جوایز برگزیدگان نیز در همان مراسم افتتاحیه اعطا شد، علت این امر هم این است که ما بتوانیم در 15 روز برپایی نمایشگاه با رتبه بندی‌های مشخص آثار را بررسی کرده، تحلیل کنیم و جلسات نقد و بررسی‌شان برگزار شود.

وی افزود: هر چقدر این اتفاقات در جامعه خوشنویسی بیشتری رخ دهد، برای هنرمندان جوان راهگشا ترخواهد بود و از کم و کیف آثار بیشتر مطلع شده و نمایشگاه هم پربارتر می‌شود. قرار است آثار این نمایشگاه تا 15 روز آینده روی دیوار باشد و علاقه‌مندان بتوانند از آنها بازدید کنند.

این داور بخش نستعلیق جشنواره گفت: روند رشد خوشنویسی طی بیشتر سال گذشته خیلی خوب بوده ما در این دو  دهه بیشترین رشد را در کشور شاهد بودیم، علتش هم برپایی همین جشنواره‌ها است، بیست سال درگیر این جشنواره بودم هم به عنوان شرکت کننده وهم داور، رقابت نفس گیر است؛ اما یک اتفاق خوب را شامل می‌شود و باید بگویم که بسیاری از رتبه بگیرهای ما افراد زیر سن 30 سال هستند.

وی با اشاره به اینکه کامل ترین دوره را امسال شاهد بودیم، گفت: آثار به لحاظ کیفی و مقدار و روند برپایی، سرعت انتخاب آثار بسیار بالا بوده و خوشبختانه هنرمندان هم کم نگذاشتند و استقبال بی نظیر بود. در دوره‌های قبل اگر 500 هنرمند در جشنواره شرکت می‌کردند، امسال بالغ بر 749 اثر را شاهد بودیم که در نهایت 130 اثر روی خروجی قرار گرفت.

این هنرمند عرصه تجسمی در پاسخ به سوالی درباره میزان کم جوایز به ویژه در بخش تقدیری‌ها گفت: بضاعت وزارتخانه درهمین حد بود، البته به ما گفتند تعداد را کم کنیم و مبلغ جوایز را بیشتر، اما اینطور رتبه‌ها کمتر می‌شد و جور در نمی‌آمد، ترجیح دادیم مبالغ را کمتر کنیم؛ اما تعداد جوایز بیشتر باشد.

موسوی با اشاره به برخی حواشی و مشکلات در روند برپایی افتتاحیه که باعث شد دور تندی را برای معرفی برگزیده‌ها شاهد باشیم، گفت: من خودم به شخصه شرمنده هنرمندان شدم؛ اما به هرحال امیدوارم که راضی باشند ما تقریبا ماحصل تلاش دوساله هنرمندان کشور را در این نمایشگاه شاهد بودیم؛ اما باید بپذیریم که جامعه به لحاظ بودجه و هزینه کرد افت کرده و دلار خیلی بالا رفته است و امکان مبالغ بالای جایزه میسر نیست.

وی با بیان اینکه هیچ اسپانسری در این عرصه ورود نمی‌کند، گفت: اگر اسپانسر(پشتیبان) در این عرصه ورود کند خیلی مشکلات کمتر می‌شود؛ اما خوشحالیم که هنرمندان روی ما را سفید کردند و سطح جشنواره بالا رفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر