صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی:

با ابزار‌های هنری بزرگانی چون یعقوب لیث را به نوجوانان معرفی کنیم

نخستین همایش یعقوب لیث صفاری با حضور جمعی از مسئولین کشوری، استانی و اهالی فرهنگ و هنر ایران و با حضور رایزن سفارت جمهوری تاجیکستان، در زابل برگزار شد.
کد خبر : 891829

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین کنگره یعقوب لیث صفاری با حضور رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی،رایزن سفارت جمهوری تاجیکستان، جمعی از مسئولین استانی و اهالی فرهنگ و هنر ایران در زابل برگزار شد.

پیام ویدئویی میرجلال الدین کزازی آغازگر این همایش بود، سپس قطعاتی نمایشی و موسیقایی محلی اجرا گشت.

محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرامون همایش گفت: از دلاورمردان و حماسه سازان بزرگ ایرانی ست و از نامدارنی است که یاد او در تاریخ این مرز و بوم به نیکویی، ماندگاری مانده است.
اولین همایش او برپا شده و پیش بینی و پیشنهاد می‌کنیم که چنین همایشی باز در لایه‌های متفاوت تری برپا شود، جهت معرفی و برای شناخت هرچه بیشتر این سردار نامدار احترام وافری مبذول بشود تا به خصوص منجر به آشنایی جوانان و نوجوانان با استفاده از ابزار‌های هنری و فرهنگی با چنین بزرگانی که در تاریخ و تمدن ما نقش مهم و بسزایی ایفا کردند، شود.

از نکات مهمی که جای‌کار بسیار دارد، توجه به ایران فرهنگی است که چند برابر مرز‌های کنونی گستره دارد. در همین رابطه ظفر محمدی، رایزن سفارت جمهوری تاجیکستان در ایران گفت: امروز خیلی خوشبخت هستم که در نخستین کنگره یعغوب لیث صفاری در سیستان نامور و نازنین قرار دارم اولا که ما  تاجیکستان و ایران دو کشور هم‌زبان هم‌دین هم‌فرهنگ هستیم که در درازای تاریخ کنار هم بودیم با یک زبان با فارسی حرف می زدیم.خوشبختانه امروز مناسبات میان ایران و تاجیکستان در سطح خیلی عالی قرار دارد.

وی افزود: سفر راهبران سطح عالی میان دو کشور هر سال صورت می‌گیرد که در هر سفر توافق نامه‌های زیادی به امضا می‌رسد. میان تاجیکستان و ایران امروز زیاده از دو صد و بیست توافق نامه به امضا رسیده است.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده این همایش سال بعد به شکل گسترده و بین‌المللی برگزار خواهد شد و براین اساس  در دو سطح علمی - پژوهشی و سطح ادبی فرخوان منتشر می‌شود.

پایان بخش این مراسم تقدیر از آثار برگزیده بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر