صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۲

بیمارستان شریعتی از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده است

رئیس بیمارستان شریعتی تهران گفت:بیمارستان شریعتی از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده است.
کد خبر : 891453

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ احمدرضا جمشیدی گفت: با توجه به فرسوده بودن بیمارستان شریعتی و گذشت بیش از ۵۰ سال از تاسیس آن نیاز به بازسازی بیمارستان داشتیم که خیرین تاکنون برای بازسازی یکی از بخش‌ها ۱۳۰ میلیارد ریال و برای بخشی دیگر ۵۰ میلیارد ریال هزینه کردند.

به گفته رئیس بیمارستان شریعتی تهران همچنین بیمارستان شریعتی در فهرست بیمارستان‌های فرسوده شهر تهران قرار دارد البته با اقدامات انجام شده از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده و برای بازسازی کامل این بیمارستان نیازمند بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی تاکید کرد: بیش از ۵۰ سال از تاسیس بیمارستان شریعتی می‌گذرد. در این بیمارستان نخستین بخش پزشکی هسته‌ای و اولین مرکز تحقیقات پزشکی تاسیس شده که در این بخش تاکنون ۱۶ رادیو دارو فرموله شده و کارآزمایی بالینی آن در این بیمارستان انجام شده است.

جمشیدی ادامه داد: بیمارستان شریعتی در حال حاضر ۶۲۰ تخته خواب برای پذیرش بیماران دارد و ضریب اشغال تخت‌ها در این بیمارستان ۹۰ درصد است.

رئیس بیمارستان شریعتی تاکید کرد: در این بیمارستان تمام بخش‌های تخصصی از جمله جراحی، زنان و زایمان، نازایی، پیوند استخوان و ... دایر است و برای نخستین بار در کشور، در بیمارستان شریعتی مرکز پیوند مغز و استخوان تشکیل شده است.

وی افزود: از مرداد سال ۱۴۰۱ مجمع خیرین بیمارستان شریعتی تشکیل شد و از آن زمان تاکنون خیرین برای حل مشکلات این بیمارستان به یاری ما آمده اند.

جمشیدی تصریح کرد: تاکنون به همت خیرین ۴۵ دستگاه تخصصی خریداری شده که قیمت این دستگاه‌ها در بازار آزاد حدود ۴۰ میلیارد تومان است. با مذاکرات صورت گرفته، ارز ۴۵۰۰ تومانی به این دستگاه‌های اختصاص یافت و خیرین برای خرید این دستگاه‌ها رقمی بیش از ۵۰ میلیارد ریال پرداخت کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر