صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تصویب و برگزاری رشته مهندسی فناوری تضمین کیفیت نرم‌افزار

با تصویب شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی، رشته مهندسی فناوری تضمین کیفیت نرم‌افزار در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می‌شود.
کد خبر : 891400

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا جمالزاده، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه علمی کاربردی اظهار کرد: تضمین کیفیتِ نرم افزار، بخشی از مدیریت کیفیت است و شامل مجموعه‌ای برنامه ریزی شده از اقدامات سازمانی و فرآیندی است که همه پردازش ها، روش ها، فعالیت‌ها و همه بخش‌های مهندسی نرم افزار را مطابق با استاندارد‌های تعریف شده تضمین می‌کند.

جمالزده افزود: این مسئله موجب کاهش زمان لازم برای توسعه محصول و ارائه به بازار، کاهش هزینه‌ها و رضایت تمامی ذینفعان درگیر در پروژه خصوصاً مشتری و کاربران نهایی می‌گردد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه افزود: این رشته بر مبنای نیازسنجی آموزشی و با هدف پایش و انطباق فرآیندها، روش‌ها و فعالیت‌های مهندسی نرم‌افزار با استاندارد‌های تعریف‌شده، با مشارکت تیمی از متخصصان و صاحب نظران، با هدایت مستقیم دانشگاه در ذیل گروه صنعت، تدوین، تصویب و مقرر شد در مراکزی که شرایط، تجهیزات و امکانات مورد نظر را دارند تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا شود.

دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی افزود: دانش آموختگان این رشته با گذراندن دروسی، چون استاندارد‌ها و مدل‌های کیفیت نرم‌افزاری، طراحی آزمون‌های نرم افزاری، تحلیل سیستم‌های نرم افزاری و استاندارد‌های چرخه توسعه نرم‌افزار و کسب قابلیت هایی، چون بررسی فنی و بازبینی محصول نرم‌افزاری، توانایی در نوشتن تست پلن و تست کیس‌های مفهومی، طراحی تست امنیت و تست عملکرد می‌توانند به عنوان کارشناس یا تحلیل‌گر و یا مهندس تضمین کیفیت نرم‌افزار، آزمون ساز و مهندس تست نرم‌افزار در حوزه‌های شغلی مرتبط مشغول و مشاغل مرتبط را احراز کنند. 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: علاقمندان به تحصیل در این رشته می‌توانند ضمن مشاهده سرفصل دروس رشته مذکور در بخش سرفصل برنامه‌های مصوب در پرتال اطلاع رسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی uast.ac.ir در پذیرش جدید دوره‌های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی ثبت نام نمایند.

انتهای پیام/

ارسال نظر