صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه الزهرا در گفت‌وگو با آنا: 

بازنگری دروس متناسب با آینده شغلی هر رشته ضروری است + فیلم

رئیس دانشگاه الزهرا گفت: بازنگری محتوای دروسی که در دانشگاه‌ها انجام می‌شود باید حتماً با آینده اشتغال هر رشته همخوانی و هماهنگی داشته باشد و این موضوع یک ضرورت است. 
کد خبر : 891305

زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارتباط محتوای دروس با بحث اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان اظهار کرد: چندین مسئله در مواجهه با اشتغال وجود دارد، نخستین موضوع انجام نیازسنجی است. 

وی با بیان اینکه دومین مسئله در فرایند اشتغال سازی هدایت بستر‌های دانشجویی به سمت آینده نگری است، تأکید کرد: باید شاخص‌های اصلی در مسیر آینده انتخاب رشته دانش آموزان و دانشجویان در سازمان سنجش و سیستم کشور تعریف شود. 

ناظم بکائی بیان کرد: پس از مراحل مذکور، هماهنگی محتواس دروس متناسب با اشتغال قسمتی از کار است و مسئله مهم بازنگری رشته هاست که باید در رشته‌ها دروس مورد نیاز علم روز که از آن به عنوان دروس مهارتی یاد می‌شود، حتما در کنار دروس تئوری جهت آشنایی با مهارت و فن به دانشجویان آموزش داده شود تا کمک کننده اشتغال و افزایش بازدهی تحصیلات باشد. 

رئیس دانشگاه الزهرا ادامه داد: بازنگری محتوای دروسی که در داخل دانشگاه‌ها انجام می‌شود باید حتما با آینده اشتغال هر رشته همخوانی و هماهنگی داشته باشد و این موضوع یک لازمه است. 

ناظم بکائی درباره چگونگی افزایش واحد‌های مهارتی در دانشگاه‌های کشور گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای تعریف خاص خود را دارد و دارای مقاطع تحصیلی محدود است، بازتعریف در سرفصل دروس و محتوای هر کدام از رشته‌های تحصیلی به منظور حل بیکاری است تا دانشجویان در مقاطع تحصیلات عالی‌تر مشکل اشتغال نداشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر