صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش امید به درمان بیماری‌‎های قلبی نادر در سایه تحقیقات جدید

محققان دانشگاه پنسیلوانیا پیشرفت‌های مهمی در زمینه تحقیقات بیماری‌های قلبی نادر داشته‌اند. این یافته‌ها می‌تواند راه‌های جدیدی برای درمان این بیماری‌ها ارائه دهد و امید تازه‌ای را برای بیماران و خانواده‌ آن‌ها به ارمغان بیاورد.
کد خبر : 891149

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ساینس‌دیلی، دو بیماری قلبی نادر- کاردیومیوپاتی حین زایمان (PPCM) و کاردیومیوپاتی متسع (DCM) - توسط محققان «دانشکده پزشکی پرلمن» (Perelman School of Medicine) در دانشگاه پنسیلوانیا مورد مطالعه قرار گرفتند.

کاردیومیوپاتی حین زایمان با ضعیف شدن عضله قلب و کاهش عملکرد آن مشخص می‌شود. برخی عوامل مانند سن بالای مادر، حاملگی چند قلویی، کم‌خونی و فشار خون بارداری می‌توانند خطر این بیماری را بیشتر کنند.

محققان در مقاله‌ای که به تازگی در نشریه پزشکی نیوانگلند (NEJM) منتشر کرده‌اند، مطالب مهمی درباره این بیماری ارائه کرده و چالش‌ها و فرصت‌هایی که برای مطالعه این بیماری وجود دارد را نشان دادند. محققان با تاکید بر نیاز به تشخیص زودهنگام این بیماری،‌ اظهار داشتند که راه‌های بهتری برای درمان آن می‌توان یافت. این بیماری یکی از علل مهم مرگ و میر مادران در جهان است.

بیماری دومی که در این پژوهش به آن اشاره شده کاردیومیوپاتی متسع  (DCM) است؛‌ یک بیماری مزمن که باعث تضعیف قلب و اخلال در روند پمپاژ خون می‌شود. این بیماری بر خلاف قبلی می‌تواند در هر سنی رخ دهد و فقط مربوط به بارداری نیست. این بیماری از هر 100 نفر یک نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مطالعه اخیری که در «ژورنال تحقیقات بالینی» (JCI) منتشر شده است، به ژن «تی‌تی‌ان» (TTN) که پروتئین «تایتین» (titin) را می‌سازد، تأکید دارد. تایتین مثل فنر کار می‌کند و نقش حیاتی در تنظیم انقباض عضلات قلب دارد.

این مطالعه نشان می‌دهد که بین این گونه‌های ژنتیکی خاص و توسعه بیماری کاردیومیوپاتی متسع ارتباط بالقوه‌ای وجود دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر