صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵

هدایت مسافران با کمربند ارتعاشی

یک شرکت آلمانی دست به ساخت یک کمربند جهت‌یاب زده است که به کاربران اجازه می‌دهد بدون نیاز به ابزارهای لمسی و به صورت دست آزاد به بازدید از شهرها بپردازند.
کد خبر : 89104

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، کمربند شرکت feelSpace رو یا زیر لباس پوشیده می‌شود و با مرتعش کردن کمر فرد به وسیله مجموعه‌ای از عملگرهای داخلی به وی در جهت‌یابی کمک می‌کند.


در حال حاضر برنامه‌های ناوبری زیادی برای کمک به جهت‌یابی در مکان‌های ناآشنا وجود دارد اما برای استفاده از آنها باید به طور دوره‌ای تلفن همراه را بررسی کرد که هر دو دست را مشغول می‌کند. اگرچه ساعت‌های هوشمند تا حدی به حل این مشکل پرداخته‌اند اما کمربند فیل‌اسپیس به صورت کامل نیاز به استفاده از دست را حذف کرده است.


این کمربند از یک پروژه تحقیقاتی به دست آمده که در سال 2005 در دانشگاه اوسنابروک آغاز شده بود. در این تحقیق به بررسی این امر پرداخته شد که آیا شرکت‌کنندگان می‌توانستند جهت شمال را احساس کنند یا خیر و با این هدف، آنها را به کمربندهایی مجهز کردند که جهت شمال را با ارتعاش به سمت آن نشان می‌داد.


در نسخه تجاری این کمربند، کاربران می‌توانند آن را در حالت قطب‌نما استفاده کنند که جهت شمال را به آنها نشان می‌دهد. نیازی به همراه کردن این کمربند با یک تلفن هوشمند برای کاربردی ساختن آن نیست.


کاربران برای استفاده از حالت کاربردی‌تر روتین این کمربند می‌توانند مقصد خود را روی یک برنامه iOS یا اندروید نمایش دهند. این کمربند که به فناوری بلوتوث مجهز است، اطلاعات را از تلفن هوشمند دریافت می‌کند و مسیر را با لرزاندن بخش‌های جلویی یا چپ و راست نمایش می‌دهد.


یک الگوی ارتعاشی خاص به کاربر در مورد رسیدن به مقصدشان اطلاع‌رسانی می‌کند که این ویژگی به ویژه برای کاربران دچار مشکل بینایی مفید است.


حالت دیگر ارائه‌شده در این کمربند، حالت خط مستقیم است که به کاربران اجازه می‌دهد جهت مقصد نهایی خود را بدانند اما دیگر سرنخ‌های جهت‌یابی گردشی را ارائه نمی‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: تلفن همراه
ارسال نظر