صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۲۵ دی ۱۴۰۲

نگهداری راه‌های کشور به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه نگهداری شبکه راه‌های به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، از صدور مجوز واردات ۳۷۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری خبر داد.
کد خبر : 890997

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، «داریوش امانی» در نشست مشترک با سردار «نوری نژاد» رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا گفت: نگهداشت شبکه راه‌های کشور به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و با وجود کمبود اعتبارات، سالیانه اقدامات مؤثری در این حوزه انجام‌می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدماتی مانند تامین روشنایی، خط‌کشی، علائم، روکش و لکه‌گیری آسفالت برای نگهداشت راه‌ها، عنوان‌کرد: با توجه به شاخص‌هایی مانند افزایش جمعیت و تعداد خودرو، کمبود منابع اعتباری مانع ارائه اقدامات مناسب‌تر در حوزه ایجاد و نگهداشت راه‌ها می‌شود.

امانی با اشاره به سن بالای ماشین‌آلات راهداری به‌عنوان یکی از ابزار‌های اصلی کار حوزه راهداری، افزود: سالیانه اعتباراتی برای اورهال کردن و بازسازی این ماشین آلات هزینه می‌شود، ضمن این‌که با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای واردات ماشین‌آلات راهداری، مجوز واردات ۳۷۰ دستگاه ماشین آلات راهداری صادر شده است و نوسازی چهار استان نزدیک به هفت‌هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به این‌که بیش از ۹۹.۹ درصد حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در اختیار بخش خصوصی بوده و با ظرفیت این حوزه در حال فعالیت است، استفاده از این ظرفیت برای خدمات‌رسانی را نیازمند تسهیل‌گری و سیاستگذاری برشمرد.

وی اظهار داشت: بیش از ۸۵ درصد حمل‌ونقل کشور در بستر جاده‌ها در حال انجام بوده و با حدود ۴۳۰ هزار کامیون و ۶۰۰ هزار راننده در بخش بار، ۱۲۰ هزار ناوگان مسافری و نزدیک‌به ۱۵۰ هزار راننده این حوزه در ارتباط هستیم و به مردم خدمت‌رسانی می‌شود.

رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا نیز در این نشست گفت: تلاش‌ها و خدمات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه جابه‌جایی مسافر، حمل‌ونقل و ترانزیت کالا و ایفای نقش در تامین نیازمندی‌های مردم قابل‌تقدیر است.

سردار نوری نژاد با اشاره به این‌که با بهره گیری از ظرفیت دوربین‌های پایش تصویری، ضریب ایمنی در سطح محور‌های مواصلاتی در حال گسترش و افزایش است، بیان‌داشت: با وجود کمبود‌ها و موانع بودجه‌ای و اعتباری، نیرو‌های سازمان راهداری در سطح محور‌های مواصلاتی به‌ویژه در ایام زمستان خدمات بی‌منتی را به مردم ارائه می‌کنند.

وی، تعامل و ارتباطات کاری فرماندهی انتظامی در حوزه‌های تخصصی مختلف با سازمان راهداری را بسیار گسترده عنوان کرد و با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از سامانه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در افزایش ایمنی و کاهش آمار وقوع جرائم، گفت: استفاده از ظرفیت سامانه‌های نظارت تصویری در سطح محور‌های مواصلاتی به‌کمک پلیس آمده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر