صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

صدور ۱۲۸ میلیون قبض جریمه در ۹ ماه

معاون عملیات پلیس راهور فراجا به ۱۲۸ میلیون مورد جریمه و اعمال قانون وسائل نقلیه طی ۹ ماهه سال جاری اشاره کرد و گفت: طبق آمار طی ۹ ماهه امسال شاهد افزایش ۲۷ درصدی در مجموع اعمال قانون کل تخلفات در سطح کشور هستیم.
کد خبر : 890985

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار محمدباقر سلیمی در جمع خبرنگاران تحلیل داده‌های آماری را بهترین روش برای برنامه ریزی و اقدام در حوزه کنترل ترافیک و حوادث جاده‌ای دانست و اظهار داشت: موضوع تصادفات و جانباختگان یکی از اولویت‌های فرماندهی پلیس راهور است.

وی همچنین به نقش دستگاه‌های موازی در حوزه تردد و ترافیک اشاره کرد و گفت: طبق تحلیل‌های آماری از سال ١٣٨٠ تا ١٤٠١ جمعیت کشور ٣٠ درصد و دارندگان گواهینامه ٢٠٠ درصد افزایش یافته است که این تناسب به طور حتم بر موضوع حوادث جاده‌ای تاثیرگذار است.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا یکی از دغدغه‌های پلیس راهور را ناهمترازی تولید خودرو و اسقاط و موضوع توسعه راه‌ها متناسب با میزان تولید دانست و افزود: امیدواریم این مسئله با همکاری تمامی دستگاه‌ها به شرایط ایده آل نزدیک شود تا در حوزه ترافیک و سوانح بتوانیم به سطح مطلوب حرکت کنیم.


فارس و سیستان و بلوچستان پیشتازان در جانباختگان سوانح رانندگی

سردار سلیمی همچنین به آمار‌های تصادفات و جان باختگان سوانح جاده‌ای در استان‌ها اشاره کرد و گفت: در مجموع ۱۰ استان کشور ۵۶ درصد جان باختگان سوانح را به خود اختصاص می‌دهند. به ترتیب استان فارس، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، کرمان، اصفهان، خوزستان، آذربایجان شرقی، تهران بزرگ، آذربایجان غربی و استان مرکزی بیشترین تعداد را در جان باختگان تصادفات ثبت کرده‌اند.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا ادامه داد: ۱۰ استان بیشترین سهم جانباختگان در حوزه درون شهری را به خود اختصاص داده‌اند و ۶۴ درصد از مجموع جانباختگان به این استان‌ها مربوط می‌شود که به ترتیب تهران بزرگ، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، خوزستان، کرمان، آذربایجان شرقی، مازندران، تهران و آذربایجان غربی هستند.

سردار سلیمی به سهم ۵۶ درصدی ۱۰ استان در جانباختگان تصادفات در حوزه برون شهری اشاره کرد و از استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی، مرکزی و مازندران نام برد.

سه استان در صدر تصادفات

وی با بیان اینکه از شهریور ماه امسال روند کاهشی تصادفات و جان باختگان سوانح رانندگی را داریم، افزود: در حوزه درون شهری سه استان بیشترین تعداد جان باخته تصادفات رانندگی را داشتند که شامل خراسان رضوی، تهران بزرگ آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و هرمزگان است.

به گفته معاون عملیات پلیس راهور فراجا، از لحاظ درصد افزایش جانباختگان نیز استان‌های سمنان، زنجان، هرمزگان و مازندران بیشترین فراوانی را ثبت کردند. در حوزه برون شهری نیز استان‌هایی که بیشترین تعداد جانباخته سوانح رانندگی را دارند شامل اصفهان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال بختیاری، آذربایجان غربی و شمال استان فارس می‌شود.

سردار سلیمی تاکید کرد: براساس برنامه ششم و کاهش ۱۲ درصدی در سال جاری نیز سهم هر استان به آن ابلاغ شد و ۱۱ استان در حوزه درون شهری موفق به دست یابی به سهم تعیین شده باشند و ۲۰ استان موفق به دستیابی به تکلیف خود نشدند. همچنین در حوزه پلیس راه نیز ۱۵ استان توانستند به شاخص تعیین شده در کاهش تصادفات برسند.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا همچنین به موضوع عوامل حوادث ترافیکی اشاره کرد و توضیح داد: ۸۶ درصد از تصادفات ریشه در ۶ عامل اصلی دارند که همگی آن ناشی از خطای انسانی است.

سردار سلیمی عدم توجه به جلو، عدم رعایت حق تقدم، عدم توانایی در کنترل وسیله، انحراف و تجاوز به چپ در راه‌های دوطرفه، سرعت غیر مجاز و تغییر ناگهانی مسیر را از جمله این رفتار‌های حادثه ساز در رانندگی برشمرد و گفت: این عوامل از طریق پایش سهم درون شهر و برون شهر تصادفات مشخص شده است.

افزایش ۲۷ درصدی جریمه‌ها

معاون عملیات پلیس راهور فراجا به موضوع اعمال قانون وسائل نقلیه متخلف اشاره کرد و افزود: اعمال قانون مهم‌ترین وظیفه همکاران ما و ابزار‌های قانونی برای مدیریت تردد است که طبق تحلیل‌ها رابطه مستقیمی با کاهش تصادفات دارد.

سردار سلیمی اضافه کرد: طبق آمار طی ۹ ماهه امسال شاهد افزایش ۲۷ درصدی در مجموع اعمال قانون کل تخلفات در سطح کشور هستیم و در تخلفاتی که حادثه ساز هستند و ارتباط مستقیم با حوادث رانندگی دارند نیز افزایش ۲۷ درصدی داشته ایم.

وی به ثبت ۱۲۸ میلیون تخلف و اعمال جریمه از طریق دست افزار و دوربین‌های هوشمند اشاره کرد و گفت: سهم استان‌ها در این موضوع مشخص است و برای کاهش تصادفات از این ابزار قانون به عنوان تکلیف استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر