صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فضاپیمای باری چین از ایستگاه فضایی جدا شد

فضاپیمای باری چین پس از اجرای موفقیت‌آمیز ماموریت خود از ایستگاه مداری این کشور جدا شد و در اقیانوس آرام فرود آمد.
کد خبر : 890587

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، تیانژو۶، فضاپیمای باری چین ساعت ۴ بعد از ظهر به وقت پکن از ایستگاه مداری جدا شد. 

بر اساس گزارش آژانس فضایی سرنشین‌دار چین، این جداسازی در یک پرواز مستقل انجام شده است؛ فضاپیمای باری رباتیک تیانژو۶ سال گذشته میلادی از مرکز پرتاب فضایی ونچانگ در استان هانیان برای انتقال مواد برای ماموریت‌های سرنشین‌دار بعدی حرکت کرد.

فضاپیمای چینی دوباره وارد جو شده و طبق برنامه از پیش تعیین شده بیشتر اجزای آن سوزانده شده و بخش کمی از بقایای این فضاپیما در یک منطقه امن تعیین شده در جنوب اقیانوس آرام سقوط کرده است.

این فضاپیما در ماه مه به فضا پرتاب شد و لوازم و لباس‌های فضایی ضروری و همچنین اجزای تعمیر و نگهداری، امکانات کاربردی و پیشران را برای پشتیبانی از عملیات ایستگاه فضایی حمل  کرد. جانشین آن، فضاپیمای باری تیانژو۷ قرار است در اوایل امسال از سایت پرتاب ونچانگ پرتاب شود.

این عملیات پیشروی مهم در برنامه چین برای تکمیل ایستگاه فضایی است و به عنوان یک قدم مهم برای افزایش قدرت کشور در عرصه فضا به شمار می‌رود.

جدایی تیانژو-۶ از ایستگاه فضایی چین به این معنی است که این فضاپیمای رباتیک با موفقیت وظیفه خود را به پایان رسانده است؛ تیانژو-۶ در زمان حضور در ایستگاه فضایی ماموریت‌های مختلفی را انجام داده از جمله وظایف آن می‌توان به تأمین مواد غذایی، آب، اجزای تکنولوژیکی و مواد مورد نیاز ایستگاه اشاره کرد. همچنین، این فضاپیما همچنین در حین مراحل جدایی، اطلاعات و داده‌هایی از ایستگاه فضایی به زمین ارسال کرده است.

متمرکز شدن چین بر برنامه‌های فضایی خود از جمله ایجاد یک شبکه ایستگاه فضایی بزرگ، به عنوان قدمی به سمت توانمندسازی اقتصادی و نظامی این کشور در فضا است. با جدا شدن تیانژو-۶ و بازگشتش به زمین، گام دیگری در حرکت این کشور به سمت توانمندسازی فضایی برداشته شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر