صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۲
رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد؛

ضرورت حفظ ساختمان تاریخی بیمارستان امام

رئیس سازمان برنامه و بودجه، از سه پروژه بیمارستانی در کلانشهر تهران بازدید کرد و در جریان مسائل و مشکلات تکمیل پروژه‌ها قرار گرفت.
کد خبر : 890583

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، از تأسیسات و بخش گوارش بیمارستان امام خمینی (ره)، پروژه ۶۴۰ تختی انستیتو کانسر و بخش اورولوژی بیمارستان حضرت مهدی (عج) بازدید کرد.

وی با اشاره به ساختمان قدیمی بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: با توجه به اینکه بیمارستان امام یک نماد تاریخی، درمان و آموزش پزشکی و دومین بیمارستان ساخته شده در کشور است؛ نگهداری از این ساختمان به عنوان یک بنای تاریخی برای ما بسیار حائز اهمیت است.

منظور افزود: با توجه به اینکه ساختمان بیمارستان امام خمینی (ره) فرسوده شده و مسائل مربوط به ایمنی و مقاوم‌سازی آن مهم است، لذا در مرحله اول طرح مقاوم‌سازی، تأسیسات بیمارستان امام خمینی (ره) ضمن تأمین بودجه لازم در سال آینده نوسازی آن انجام شود و در مرحله بعدی ضمن بازسازی صورت گرفته این بنای تاریخی بزرگ در کشور حفظ و به علت وجود تخصص‌های مختلف در این مرکز درمانی از همه ظرفیت‌های آن به طور کامل استفاده شود.

وی با اشاره به بیمارستان حضرت مهدی (عج) گفت: کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) یکی از کار‌های مهمی است که در دولت سیزدهم مورد بهره‌برداری قرار گرفت و این پروژه به لحاظ سطح زیربنا و تنوع در ارائه خدمات و بخش‌های بیمارستانی و تجهیزات یکی از بزرگ‌ترین و بهترین بیمارستان‌ها در کشور است. البته بخش‌هایی از بیمارستان هنوز نیاز به تجهیز بیشتری دارد.

منظور ادامه داد: در ارتباط با بخش‌هایی که نیاز به تجهیز دارد به ویژه تجهیزات بخش قلب و…، هرچه سریع‌تر بودجه لازم آن تأمین تا بیمارستان بتواند به طور کامل مورد استفاده و بهره‌برداری قرار گیرد.

وی گفت: با توجه به اینکه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چندین بیمارستان همزمان در حال ساخت است همچون بیمارستان تخصصی سرطان‌ها از مرحله تشخیص تا درمان (بیمارستان ۶۴۰ تختخوابی انستیتو کانسر) با پیشرفت ۸۰ درصد امیدواریم که این بیمارستان تا پایان سال آینده تجهیز و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

در ادامه رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به بازدید رئیس سازمان برنامه و بودجه از پروژه‌های شریعتی نوین و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) همچون ساختمان قدیمی بیمارستان امام خمینی (ره)، پروژه ۶۴۰ تختخوابی انستیتو کانسر و بیمارستان حضرت مهدی (عج)، گفت: امیدواریم با تأمین بودجه لازم بتوانیم پروژه‌های نیمه‌تمام این دو مجموعه بزرگ که جزو افتخارات نظام سلامت کشور و حدود ۸۰ درصد آن پیشرفت فیزیکی داشته حداکثر تا پایان سال آینده تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر