صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۱ - ۲۱ دی ۱۴۰۲

اخذ مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات بهره‌وری و هوشمندسازی سامانه‌های انرژی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر از دریافت مجوز راه‌اندازی «مرکز تحقیقات بهره‌وری و هوشمندسازی سامانه‌های انرژی (بهسا)» در این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر : 890399

علی حیدری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از دریافت مجوز راه‌اندازی«مرکز تحقیقات بهره‌وری و هوشمندسازی سامانه‌های انرژی (بهسا)» در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: این مرکز بر تحقیق و توسعه در زمینه فناوری‌های بهره‌وری جدید و هوشمند در فرآیند‌های تولید(صنایع نیروگاهی، صنایع استخراج و فرآورشی، پالایش...)، توزیع(برق، گاز، نفت و سایر حامل‌های انرژی) و مصرف انرژی(فسیلی و یا تجدیدپذیر) تمرکز دارد.

وی افزود: فعالیت‌های مرکز تحقیقات بهره‌وری و هوشمندسازی سامانه‌های انرژی(بهسا) منجر به افزایش کارایی، ایمنی و قابلیت اطمینان سامانه‌های انرژی، استقرار و بهره‌برداری کارآمد از منابع انرژی غیرمتمرکز، توسعه کاربرد انرژی‌های تجدیدپذیر و ... می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با بیان مأموریت مرکز تحقیقات بهره‌وری و هوشمندسازی سامانه‌های انرژی(بهسا) ادامه داد: این مرکز با برقراری ارتباط با واحد‌های تحقیق و توسعه صنایع انرژی بر به‌ویژه در استان اصفهان با بهره‌مندی از منابع علمی، سرمایه‌های انسانی دانشگاهی و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری انرژی، مأموریت خود را برای بهبود مصارف انرژی و کنترل بهینه و هوشمند سامانه‌های انرژی در حوزه‌های صنعت و ساختمان با هدف کمک به توسعه پایدار کشور و ارتقای محیط زیست تعریف کرده است.

حیدری گفت: از جمله اهداف مرکز تحقیقات بهره‌وری و هوشمندسازی سامانه‌های انرژی(بهسا) می‌توان به تقویت پایه‌های علمی و اطلاعاتی کشور در زمینه انرژی، کنترل بهینه فرآیند‌ها و یا بهبود عملکرد سامانه‌های انرژی با کاربرد هوش مصنوعی، هدفمند ساختن موضوع رساله‌ها و پایان نامه‎های دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزه انرژی و فرهنگ سازی در زمینه مصرف انرژی اشاره کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر