صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تحقق برنامه تحولی دولت سیزدهم برای افزایش نرخ اشتغال و ارتقای سطح مهارت نیروی کار

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از انعقاد توافق‌نامه همکاری دو جانبه بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این دانشگاه با هدف تحقق برنامه تحولی دولت سیزدهم برای افزایش نرخ اشتغال و ارتقاء سطح مهارت نیروی کار خبر داد.
کد خبر : 890072

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فضل‌اله لک، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر افزود: نظر به ضرورت تحقق اهداف برنامه تحولی دولت مردمی سیزدهم برای افزایش نرخ اشتغال و ارتقاء سطح مهارت نیروی کار و ارتباط موثر با بخش‌های مختلف اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور، این توافق‌نامه منعقد شد.

وی افزود: براساس این توافق‌نامه مقرر شد کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان‌ها، ضمن بررسی طرح‌های معرفی شده از سوی دانشگاه نسبت به معرفی طرح‌های منتخب برای برخورداری از تسهیلات و خدمات قانونی ذیربط به مراجع ذیصلاح اقدام و از ظرفیت مراکز آموزش علمی کاربردی استان برای اجرای طرح‌های توانمندسازی، ارتقاء بهره‌وری سرمایه انسانی و طرح‌های اشتغال‌آفرین و نوآورانه استفاده کند.

لک تصریح کرد: طبق این توافق‌نامه لازم است واحد‌های استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز ضمن اعلام ظرفیت اجرای دوره‌های کوتاه‌مدت مراکز تحت نظارت به کارگروه اشتغال استان، با ظرفیت‌سنجی و بسیج امکانات و منابع در اختیار، نسبت به مشارکت در رفع نیاز‌های آموزشی استان، متناسب با طرح آمایش اقدام کنند.

وی افزود: رؤسای واحد‌های استانی به عنوان عضو مدعو در جلسات کارگروه شرکت کرده و مراکز آموزش علمی کاربردی منتخب دانشگاه که دارای مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی هستند در طرح‌های خاص به ویژه طرح نظارت میدانی اشتغال استانی به کار گرفته شوند.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: امید است با تحقق کامل مفاد این توافق‌نامه، زمینه نقش‌آفرینی بیشتر در افزایش سطح مهارتی کارجویان کشور مهیا و معضل بیکاری به ویژه برای دانش‌آموختگان دانشگاهی حل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر