صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۲
عضو هیئت‌رئیسه مجلس در گفت‌وگو با آنا:

شفافیت در سازوکارها موجب افزایش مشارکت انتخاباتی می‌شود

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه از دیدگاه مردم اهمیت دارد، این است که وجود شفافیت به شعار نیست؛ بلکه به وضع قوانین و سازوکارهاست.
کد خبر : 889667

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا،  درباره تعریف موضوع شفافیت و اهمیت آن در افزایش مشارکت مردم در انتخابات گفت: آنچه از دیدگاه مردم اهمیت دارد این است که شفافیت داشتن به شعار نیست؛ بلکه به وضع قوانین و سازوکارها در مجلس است.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شفافیت موجب افزایش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود، افزود: نمایندگان مجلس باید پاسخگوی عملکرد خود در مورد آن مسائلی باشند که برای مردم به شکل گره ذهنی در آمده است و در زمره مشکلات مردم محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه نمایندگان باید برنامه‌های خود را در این زمینه برای مردم تشریح کنند، اظهار کرد: برخی اوقات برخی‌ به شفافیت به عنوان تخریب نگاه می‌کند و این در صورتی است که هر اندازه که نمایندگان به سمت شفافیت حرکت کنند و سامانه‌های برخط شفافیت وجود داشته باشد کمتر احتمال قضاوت‌های اشتباه در مورد عملکرد نمایندگان به وجود خواهد آمد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه برخی تلاش می‌کنند تا بین مردم این‌گونه القا کنند که رأی دادن و رأی ندادن مردم فرقی ندارد، افزود: سوء مدیریت و عملکردهای اشتباه موجب شده تا مردم درزمینهٔ معیشت و اشتغال مشکل داشته باشند؛ اما اگر شفافیت عملکرد وجود داشته باشد،  نه‌تنها مردم بلکه خود نمایندگان نیز در مورد یکدیگر به شناخت بهتری خواهند رسید و به‌خوبی یکدیگر را قضاوت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در مجلس یازدهم اجرای قانون شفافیت به شکل داوطلبانه انجام شد و این قانون هنوز مصوب نشده است، گفت: اگرچه بسیاری از این امر برای تخریب نمایندگان این دوره مجلس استفاده می‌کنند؛ اما در همین دوره نیز مردم می‌توانند از نحوه عملکرد نمایندگان باخبر شده و در حقیقت ما رأی خود را به دید قضاوت گذاشته‌ایم تا عملکرد ما به‌خوبی مشخص شود.  

یوسفی بر ضرورت تلاش نخبگان و افراد تأثیرگذار برای افزایش مشارکت مردم در این انتخابات تأکید کرد و گفت: مردم باید بدانند که وضع موجود نتیجه انتخاب غلط است و اگر افراد توانمند و با برنامه وارد شوند، مشکلات قابل‌ حل است.

انتهای پیام/

ارسال نظر