صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۳ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵
در جلسه کمیسیون نخبگان و آیند‌ه‌نگاری شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام شد

کشورهای چین، هند، کره‌جنوبی و عربستان بیشترین سهم دانشجویان شاغل به تحصیل را در آمریکا دارند

جلسه 43 کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
کد خبر : 88956

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه که به ادامه بررسی موضوع مهاجرت تحصیلی در جهان اختصاص داشت؛ گزارش تهیه شده از سوی یکی از اعضای کمیسیون در مورد مهاجرت تحصیلی به آمریکا ارائه شد.


براساس آمار ارائه شده در این گزارش، در سال 2013 بیش از 10هزار دانشجوی انگلیسی یه آمریکا مهاجرت کرده‌اند و این دانشجویان 238میلیون دلار برای اقتصاد آمریکا درآمدزایی داشته‌اند.


تعداد دانشجویان فرانسوی مهاجرت کرده به آمریکا 8303 نفر و تعداد دانشجویان آلمانی مهاجرت کرده به آمریکا 10160 نفر اعلام شده است.


همچنین با استناد به آمار ارائه شده، کشورهای چین، هند و کره‌جنوبی از میان کشورهای آسیایی بیشترین سهم از دانشجویان شاغل به تحصیل در آمریکا را به خود اختصاص داده‌اند؛ براساس همین آمار در سال 2013 بیش از 274 هزار دانشجوی چینی، در آمریکا به تحصیل اشتغال داشته‌اند که این دانشجویان بیش از 8میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا سود رسانده‌اند.


تلاش عربستان سعودی نیز در افزایش آمار دانشجویان شاغل به تحصیل در آمریکا قابل توجه بوده است. جهش تعداد دانشجویان عربستانی شاغل به تحصیل در آمریکا از 5237 نفر در سال 2000 به بیش از 53هزار نفر در سال 2013 بوده است.


نیاز به برنامه‌ریزی و تدوین سیاست برای جلوگیری از مهاجرت بدون بازگشت نخبگان، الگوگیری از سیاست‌ها و اقدامات کشورهای نخبه‌پذیر، توجه به تجربه موفق کشور چین در برنامه‌ریزی برای بازگشت دانشویان شاغل به تحصیل این کشور و بررسی وضعیت مهاجرت براساس رشته و مقطع تحصیلی مهمترین نظرات اعضای کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر