صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نقش کارکنان پژوهشی در کسب موفقیت‌های ملی و بین‌المللی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رتبه‌های علمی، پژوهشی و فناوری این دانشگاه در کشور و در سطح بین‌المللی گفت: این موفقیت‌ها بدون حمایت و پشتیبانی کارکنان پژوهشی دانشگاه غیر ممکن بود.
کد خبر : 889256

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد عامری شهرابی، معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر گفت: اقدامات انجام‌شده در حوزه پژوهشی بدون زحمات همکاران پژوهشی امکان‌پذیر نبود. درست است که دانشجویان و اساتید فعالیت‌های پژوهشی و صنعتی را اجرایی می‌کنند، ولی بدون حمایت و پشتیبانی، موفقیت آن‌ها رقم نمی‌خورد.

وی اظهار کرد: طبق گفته معاون پژوهشی وزارت علوم، دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیشترین تعداد پروژه‌های صنعتی را اجرایی کرده است که تیم حمایت‌کننده در این زمینه نقش داشته است.

عامری خاطر نشان کرد: در سال جاری در رتبه‌بندی‌های جهانی، در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور در دو رتبه‌بندی لایدن و شانگ‌های رتبه اول را کسب کردیم و در کیو اس و تایمز در جایگاه دوم قرار گرفتیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در رتبه بندی ISC در کل دانشگاه‌های صنعتی کشور، امیرکبیر رتبه اول را کسب کرده است و بعد از ما دانشگاه شریف و علم و صنعت قرار دارد به این معنی که دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر فعالیت‌های پژوهشی در رتبه بندی‌های جهانی نیز جایگاه مناسبی داشته است.

وی اضافه کرد: همچنین در زمینه ثبت پتنت بین المللی نیز این دانشگاه در جایگاه اول قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در تعداد ثبت مقاله این دانشگاه در در سال گذشته در جایگاه نخست قرار داشت؛ بعد از ما دانشگاه‌های شریف، علم و صنعت و اصفهان قرار داشتند، ولی امسال ما با دانشگاه علم و صنعت با اختلاف اندکی در رتبه اول قرار گرفتیم.

عامری این افتخارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر را مدیون تلاش‌های کارکنان حوزه پزوهشی دانست و گفت: نمایشگاهی که در هفته پژوهش برگزار شد، غرفه دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه اول را کسب کرد و نشان می‌دهد هماهنگ کنندگان نقش خود را به خوبی ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به آیین نامه گرنت گفت: در تدوین این آیین‌نامه زحمات زیادی کشیده شد و با دقت نظر تدوین شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر