صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با طراحی‌‌ دستگاهی کاربردی؛

استفاده از گوشی‌های هوشمند برای نابینایان آسان شد

محققان یک دستگاه دستی جمع و جور طراحی کرده‌اند که استفاده افراد نابینا از گوشی‌های هوشمند را آسان می‌کند.
کد خبر : 889214

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، درحالی که افراد نابینا می‌توانند متن را از طریق صفحه کلید بریل وارد رایانه کنند، گزینه‌های آن‌ها در استفاده از تلفن‌های هوشمند در حین حرکت محدودتر است. «فینتین وی۱» (Fintin V۱) با فشرده سازی یک صفحه کلید کامل در شش کلید، برای رفع این مشکل افراد نابینا طراحی شده است.

 افراد نابینا صفحه کلید‌های بریل و بلوتوثی جمع و جوری وجود دارند که می‌توانند با اتصال به تلفن‌های هوشمند در حین بیرون رفتن از آن استفاده کنند. بدیهی است که کلید‌های آن‌ها بسیار کوچک و نزدیک به هم هستند، با این حال، شناسایی نویسه‌های بریل به صورت منفرد، از طریق لمس برای برخی از کاربران دشوار است.

این همان جایی است که دستگاه فینتین برای ورود به آن طراحی شده است

این دستگاه دستی جمع و جور که توسط شرکت الکترونیک کره‌ای «وان کام» (Onecom) ساخته شده است، از طریق بلوتوث ۵.۰ با گوشی هوشمند آیفون یا اندروید جفت شده (یا کامپیوتر شخصی یا مک) ارتباط برقرار می‌کند.

به بیان ساده‌تر، طراحان حروف روی کیبورد سنتی را در نظر گرفتند و آن را روی شش کلید اصلی چند منظوره فینتین قرار دادند. هر یک از این کلید‌ها را می‌توان به نوبه خود در شش جهت مختلف فشار داد که هر جهت نشان دهنده یک حرف متفاوت است؛ بنابراین برای مثال، نام یکی از کلیدها، Q= بالا چپ / W= بالا وسط / E = بالا راست / A= پایین چپ / S = پایین وسط / D = پایین راست است. توابع غیر الفبایی مانند Ctrl، Alt، Shift و انتخاب حالت از طریق کلید‌هایی غیر از شش کلید اصلی قابل دسترسی هستند.

هر کلید هنگام فشردن یک کلیک لمسی متمایز تولید می‌کند، به علاوه دستگاه از یک سیستم بازخورد لمسی برای اطلاع رسانی مواردی مانند وضعیت باتری، تغییرات در تنظیمات و ویژگی‌های خاصی که روشن یا خاموش می‌شوند، بهره می‌برد. ادعا می‌شود که یک بار شارژ باتری برای ۶۰ ساعت استفاده مناسب است.

شرکت «وان کام» اعلام کرده است که قصد دارد این فن آوری را در دستگاه‌هایی برای کاربران بینا مانند ایکس باکس، نینتندو سوییچ و کنترلر‌های بازی‌های رایانه‌ای برای قابلیت‌های پیام رسانی و چت سریع نیز تعبیه کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر