صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تجهیز آزمایشگاه‌های افغانستان و عراق با محصولات ایران‌ساخت

نشست‌های B۲B متعددی بین هیئت‌ها و شرکت‌های افغانستانی و عراقی با شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی انجام شد که با توجه به حجم تعاملاتی که با یکدیگر داشتند امید می‌رود بسیاری از آن‌ها به خرید محصول یا راه‌اندازی خط تولید در این کشور‌ها منجر شود.
کد خبر : 889195

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی آرمان، مدیر بخش B۲B در نمایشگاه ایران‌ساخت ۱۴۰۲ بیان کرد: با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و مرکز IHiT تهران فضایی را فراهم کرده‌ایم تا شرکت‌ها بتوانند با هیئت‌های خارجی تعامل کرده و جلساتی را به منظور آشنایی با یکدیگر و نوع فعالیت‌شان داشته باشند. هیئت‌های خارجی که در نمایشگاه امسال حضور پیدا کرده‌اند با توجه به محدودیت‌های تعطیلات ژانویه که وجود داشت، تنها از عراق و افغانستان بوده‌اند. ما روز دوم نمایشگاه را به افغانستان و روز سوم را به هیئت‌های عراقی اختصاص دادیم. 

تعاملات ۲۰ دقیقه‌ای برای آشنایی

وی در ادامه اشاره می‌کند: روز پنجشنبه پنج شرکت عراقی در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه حضور پیدا کردند. هر جلسه شرکت خارجی با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه طی ۲۰ دقیقه برگزار می‌شود. زمینه فعالیت شرکت‌ها متفاوت است برای مثال، از پنج شرکت عراقی حاضر در نمایشگاه امسال بیشتر در حوزه‌های پزشکی فعالیت می‌کنند. در این میان، دو شرکت در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی و دو شرکت در حوزه کنترل کیفیت فعال هستند. آزمایشگاه‌های ساخت و ساز که برای مصالح و نیز در حوزه پزشکی فعالیت می‌کنند از دیگر شرکت‌های حاضر بوده‌اند. 
بیش از ۸۰ تعامل B۲B طی دو روز

آرمان اشاره کرد: بیشتر شرکت‌های افغانستانی در حوزه‌های پزشکی فعالیت می‌کنند. از کشور عراق هم هیئت‌های متعدد از جمله نماینده‌ای از گروه شیمی دانشگاه «المستقبل» در نمایشگاه امسال حضور پیدا کرد. روز دوم نمایشگاه حدود ۴۰ جلسه B۲B بین شرکت‌های ایرانی و هیئت‌های افغانستانی برگزار شد و روز سوم هم تعداد جلسات B۲B بین شرکت‌های ایرانی و شرکت‌های عراقی از این عدد فراتر رفته و می‌توان گفت که در مجموع، در سه روز نخست برگزاری دوره یازدهم نمایشگاه ایران‌ساخت، بیش از ۸۰ نشست تجاری بین هیئت‌های خارجی و شرکت‌های ایرانی برگزار شده است. 

به گفته مدیر بخش B۲B در نمایشگاه ایران ساخت ۱۴۰۲، علاوه بر نشست‌های B۲B که بین شرکت‌های داخلی و خارجی برگزار شده است، نشست‌های B۲B دیگری هم بین شرکت‌های خارجی داریم که این برنامه هم با استقبال همراه بوده است. برای مثال، شرکتی افغانستانی فعال در حوزه کنترل کیفیت با همتای عراقی خود، با گفت‌وگویی دو طرفه تجربیات خود را به یکدیگر منتقل کردند. 

تعاملات دو طرفه را دنبال می‌کنیم

آرمان تصریح کرد: در روز دوم قرار بود شش شرکت افغانستانی در جلسات B۲B شرکت کنند، اما یک شرکت دیگر هم که پیش‌تر به واسطه دفتری که در ایران داشت، با شرکت‌های ایرانی همکاری کرده بود و در نمایشگاه حضور پیدا کرده بود، به عنوان هفتمین شرکت به آن‌ها اضافه شد. 
به گفته او، این تعاملات B۲B که بین شرکت‌های خارجی و شرکت‌های داخلی انجام می‌شود تنها یک جلسه معارفه و آشنایی بین دو طرف محسوب می‌شود و در همین زمان کوتاه انتظار شکل‌گیری تفاهم‌نامه یا قراردادی نداریم. اما تقریبا بعد از گذشت دو هفته آن‌ها را دنبال خواهیم کرد، با شرکت‌های خارجی ارتباط گرفته و از چند و، چون ارتباطشان با طرف ایرانی پرس و جو می‌کنیم. 

وی  ادامه داد: شرکت‌های افغانستانی که در روز دوم با شرکت‌های ایرانی تعامل کرده بودند، روز سوم نمایشگاه فرصت این را داشتند که از غرفه شرکت‌ها در داخل نمایشگاه دیدن کنند و با محصولات و فعالیت آن‌ها ملموس‌تر آشنا شوند. ما از روز اول آمادگی لازم را داشتیم که در صورت برقرار شدن تفاهم‌نامه اولیه، تفاهم‌نامه تنظیم شده را در اختیار دو طرف قرار دهیم تا به امضای دو طرف برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر