صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۲
با ثبت یک اختراع انجام شد؛

افزایش راندمان کیفیت هوا با رطوبت‌ساز کوانتومی + فیلم

دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان موفق به ساخت دستگاه رطوبت‌ساز کوانتومی برای افزایش راندمان کیفیت هوا شد.
کد خبر : 888937

علیرضا اعتمادی، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در گفت‌‎وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح چگونگی (اختراع) ساخت دستگاه رطوبت‌ساز کوانتومی اظهار کرد: این دستگاه که نمونه‌ای چینی دارد، برای فهمیدن تکنولوژی آن با تحقیق و توسعه دوساله و گذراندن دوره‌های متفاوت فنی موفق به ساخت نخستین R&D آن شدیم.

وی افزود: با استفاده از پلاسما برای تصفیه هوا و علم نانو در راستای اثربخشی بهتر بر مشکلات تنفسی و پوستی برای نخستین بار در کشور به فکر هوشمندسازی دستگاه برای دسترسی آسان مشتریان افتادیم و پس از ساخت ۶ R&D پدیده «تاثیر استروبوسکوپیک» (Stroboscopic effect) برای نخستین‌بار در دنیا از این کاربرد در دستگاه‌های رطوبت‌ساز کوانتومی استفاده کردیم.

دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان درباره کارایی این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده که می‌توان در همه مکان‌های دارای مشکلات هوا و کمبود رطوبت مواجه هستند، استفاده کرد.

اعتمادی بیان کرد: این دستگاه نمونه خارجی دارد؛ اما در هیچ‌یک از اختراعات ایجاد (خاصیت گسستگی) کوانتیده برای افزایش نسبت سطح به حجم مطرح نشده از خاصیت استروبوسکوپی از نانو کپسول و نانو امولسیون به‌صورت پایدار و خاصیت ضدعفونی‌کنندگی استفاده نشده و طراحی انجام‌شده در دستگاه فعلی با هیچ‌یک از اختراعات مطرح‌شده شباهت ندارد.

به گفته این مخترع جوان کاشانی، کاربرد همزمان، ایجاد رطوبت، توزیع اسانس در محیط، زیبایی بصری و ضدعفونی‌کنندگی محیط مزایای این دستگاه در مقایسه با نمونه خارجی آن است.

وی با بیان اینکه هزینه کل تحقیق و توسعه این دستگاه ۵۰ میلیون تومان بوده و هزینه یک دستگاه نهایی ۵ میلیون و ۵۰۰هزار تومان است، اضافه کرد: این دستگاه به تولید انبوه نرسیده است؛ اما سال آینده امیدواریم به این مهم دست پیدا کنیم.

به گزارش آنا، این اختراع توسط علیرضا اعتمادی، دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان ثبت شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر