صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۲
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل تأکید کرد؛

ضرورت طب ایرانی در دانشگاه‌ها

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل، گفت: باید نگاه جدی‌تری به بحث تصدی پست‌های کارشناس طب ایرانی در معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌ها داشته باشیم؛ تا با احیای این پست‌ها بتوانیم هرچه سریعتر و بهتر ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت را که مورد تاکید اسناد بالادستی است، پیش ببریم.
کد خبر : 888838

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نفیسه یکتا حسینی در سومین جلسه آموزشی متقاضیان پست‌های سازمانی ادارات طب ایرانی معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اشاره به ضرورت آموزش به عنوان یکی از شرایط احراز صلاحیت و تصدی این پست‌ها، گفت: بحث جایگاه‌ها و پست‌های اداری برای اجرایی شدن برنامه‌های ملی که در ستاد وزارتخانه برنامه ریزی می‌شود بسیار حائز اهمیت است.

وی تأکید کرد: ما بالغ بر۲۹۰ پست را در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور داریم و یکی از مسائل مهمی که وجود دارد بحث آموزش مبانی طب ایرانی به این افراد است که الحمدلله اولین دوره با حضور اساتید مجرب طب ایرانی برگزار شد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: همه برنامه‌هایی که در حوزه طب ایرانی داریم، چه در حوزه بهداشت، چه درمان و سایر بخش‌ها، حول یک محور می‌چرخد و آن هم ادغام طب ایرانی در سطح یک نظام سلامت است. فاز یک ادغام طب ایرانی ارائه خدمات طب ایرانی است که در حال حاضر در حال انجام است و فاز بعدی در حال تدوین است که سال آینده با همکاری معاونت بهداشت اجرا خواهد شد.

حسینی یکتا با اشاره به پست‌های خالی طب ایرانی در حوزه بهداشت، اظهار کرد: باید نگاه جدی‌تری به بحث تصدی پست‌های کارشناس طب ایرانی در معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌ها داشته باشیم؛ تا با احیای این پست‌ها بتوانیم هرچه سریع‌تر و بهتر ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت را که مورد تاکید اسناد بالادستی است، پیش ببریم.

وی همچنین بر ضرورت همکاری و همدلی بین مسئولان و کارشناسان طب ایرانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: باید با همدلی و همکاری یکدیگر، موانع پیش روی توسعه طب ایرانی را برطرف کنیم و زمینه را برای ارائه خدمات مطلوب‌تر طب ایرانی در نظام سلامت فراهم کنیم.

در این جلسه که دفتر طب ایرانی و مکمل با همکاری انجمن علمی برگزار کرد، مباحثی از جمله اصول و مبانی طب ایرانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ جلسه ۳ روزه آموزشی متقاضیان پست‌های سازمانی ادارات طب ایرانی در معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ساختمان وزارت بهداشت با حضور اساتید برجسته طب ایرانی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر