صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران خبر داد:

اتصال ۱۲۳ مگاوات برق جدید به شبکه سراسری

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: واحد گازی G ۱۷ نیروگاه شریعتی مشهد به ظرفیت ۱۲۳ مگاوات با پایان تعمیرات اساسی به شبکه سراسری متصل شد.
کد خبر : 888579

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران، مسعود مرادی افزود: با آغاز ماه سوم از فصل تعمیرات و ارتقای توان تولید نیروگاهی کشور، این شرکت همه تمهیدات خود را برای پشتیبانی فنی و مهندسی به‌منظور انجام تکالیف تعمیراتی صنعت نیروگاهی به کار گرفته است.

وی ادامه‌داد: با پایان یافتن عملیات تعمیرات اساسی و RI واحد G ۱۷ نیروگاه سیکل ترکیبی شریعتی و ایجاد پایداری در آن، گامی دیگر در راستای سیاست راهبردی صنعت برق حرارتی کشور و ارتقای آمادگی مجموعه نیروگاهی کشور برداشته شد.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی درباره فعالیت‌های انجام شده در این پروژه، خاطرنشان‌کرد: تیپ این واحد از نوع GEF۹ بوده و در صنعت نیروگاهی به‌عنوان واحد‌های با فناوری پیچیده شناخته می‌شوند و اصولاً انجام هرگونه فعالیت بر روی این تیپ مستلزم دانش و توان مهندسی بسیار بالا است.

مرادی گفت: عملیات تعمیرات اساسی و RI این واحد بر اساس قرارداد منعقد شده در سریع‌ترین زمان ممکن وبا شرایط کیفی ممتاز به اعتبار دانش بومی و تخصص کارکنان، به پایان رسید.

وی به دمونتاژ و مونتاژ همه متعلقات از جمله پوسته‌ها و سرویس محفظه احتراق، لاینر و نازل‌های سوخت، تعویض ۱۷ ردیف پره‌های ثابت و متحرک کمپرسور انجام عملیات ماشین‌کاری و سنگ‌زنی و رفع اشکال پره‌های جدید، عملیات حرارتی، انجام بالانس همه تجهیزات دوار اشاره کرد و گفت: همچنین انجام تست‌های مکانیکی و الکتریکی مرتبط با فعالیت‌های فنی و تعمیراتی در دو بخش نیروگاه مبدأ و کارگاه‌های تخصصی درون شرکت انجام شد و پس از انجام موفق تعهدات فنی و مهندسی این واحد ۱۲۳ مگاواتی به مدار شبکه اصلی برق کشور متصل شد.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی افزود: این شرکت با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی با اتکا به توانمندی‌های سخت‌افزاری ونرم افزاری خود و بر اساس سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدون صورت‌گرفته بیش از ۳۰ پروژه نیروگاهی را برای ارتقای توان نیروگاهی کشور تا قبل از آغاز پیک ۱۴۰۳ را به‌عنوان محور فعالیت‌های خود برنامه‌ریزی عملیاتی کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر