صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پیشرفت چشمگیر چین در توسعه اینترنت ماهواره‌ای

چین ماهواره آزمایشی جدیدی را به منظور توسعه فناوری اینترنت ماهواره‌ای پرتاب کرد.
کد خبر : 888317

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین روز شنبه یک ماهواره جدید را به منظور آزمایش فناوری اینترنت ماهواره‌ای از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان در شمال غربی چین به فضا فرستاد.

این ماهواره توسط موشک لانگ‌مارچ در ساعت ۸ صبح به وقت پکن به فضا پرتاب و وارد مدار شد.

پرتاب روز شنبه، چهل و هشتمین ماموریت موفقیت آمیز را در سال ۲۰۲۳ توسط موشک‌های توسعه یافته شرکت علوم و فناوری هوافضای چین رقم زد که بیش از صد و سی فضاپیما را در همین سال به مدار‌های برنامه ریزی شده فرستاده است.

همچنین این پونصد و پنجمین  ماموریت پروازی است که توسط سری موشک‌های لانگ‌مارچ انجام شده است.

ماهواره‌ای که روز گذشته به مدار از پیش تعیین شده ارسال شد از نوع آزمایشی بوده و برای ارزیابی و آزمایش فناوری‌های جدید اینترنت ماهواره‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این راه‌اندازی جدید نشان‌دهنده تمایل چین برای توسعه و بهبود زیرساخت اینترنت ماهواره‌ای است. این کشور در سال‌های اخیر قدرت علمی و فناوری خود را به طور چشمگیری بهبود داده و در حوزه‌های مختلف فناوری، نظیر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و به خصوص اینترنت ماهواره‌ای، پیشرفت چشمگیری کرده است.

راه اندازی این ماهواره آزمایشی نقش مهمی در توسعه و آزمایش فناوری‌های پیشرفته اینترنت ماهواره‌ای خواهد داشت و با استفاده از آن چین قادر خواهد بود فناوری‌های جدید را برای ارتباطات ماهواره‌ای و اینترنتی آزمایش و بهبود بخشد. این امر می‌تواند به توسعه شبکه‌های ارتباطی در مناطقی که دسترسی به اینترنت معمولی دشوار است، کمک شایانی کند.

از جمله فناوری‌هایی که ممکن است در این ماهواره آزمایشی قرار داده شود، می‌توان به رادیو‌های ماهواره‌ای جدید و تکنولوژی‌های جدید قابلیت ارسال و دریافت داده، بهبود سرعت و پهنای باند اینترنت ماهواره‌ای، بهینه‌سازی فناوری‌های مخابراتی و افزایش قابلیت اطمینان اشاره کرد.

از طرفی، این راه‌اندازی ماهواره آزمایشی نشان دهنده رقابت چین با کشور‌های دیگر، نظیر آمریکا و اتحادیه اروپا در حوزه اینترنت ماهواره‌ای است. با توجه به اینکه چین به تدریج در حوزه فضا پیشرفت کرده است و علاقه زیادی به توسعه و بهینه‌سازی فناوری‌های اینترنت ماهواره‌ای دارد، این راه‌اندازی می‌تواند به چین کمک کند تا در این زمینه رقابت قویتری داشته باشد.

راه‌اندازی این ماهواره آزمایشی برای فناوری‌های اینترنت ماهواره‌ای نشان می‌دهد که چین قصد دارد در این حوزه به توسعه و پیشرفت بیشتری برسد و در رقابت با سایر کشور‌ها همواره رهبری را در این صنعت حفظ کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر