صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۲

مجلس با بررسی یک‌فوریتی لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی یک‌فوریتی لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر موافقت کردند.
کد خبر : 888189

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در  جلسه علنی امروز (یک شنبه، ۱۰ دی) درخواست دولت مبنی بر بررسی لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر به صورت دوفوریتی را بررسی، اما با این درخواست مخالفت کردند.

در ادامه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی این لایحه به صورت یک‌فوریتی در مجلس موافقت کردند؛ بنابراین گزارش فرهادی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری در دفاع از این لایحه و دو فوریت آن گفت: افرادی که مبتلا به اعتیاد هستند علاوه بر مخدوش کردن چهره جامعه سبب نگرانی مردم نیز شده‌اند به همین دلیل ما در این لایحه به دنبال سر و سامان دادن و ارائه خدمت به این افراد هستیم که مباحثی همچون سر و سامان دادن به وضعیت معتادان اعم از افراد داوطلب برای ترک، کمک به معتادانی که تمایل به ترک ندارند از جمله اولویت‌های این طرح به شمار می‌آید. همچنین به افراد مراجعه‌کننده ۲ ماه برای ترک فرصت داده می‌شود که این فرصت تا ۲ ماه دیگر قابل تمدید است.

وی افزود: همچنین در این لایحه به این موضوع که کمپ‌ها توسط چه افرادی اداره می‌شود پرداخته شده است چرا که عموم افرادی که این کمپ‌ها را مدیریت می‌کنند زمانی خود مبتلا بوده‌اند و به دلیل سلامت، مدیریت کمپ‌ها را به عهده گرفته اند، اما مسیری قابل قبول برای ترک معتادان به کار نمی‌گیرند و از روش‌های خودشان برای ترک استفاده می‌کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری ادامه داد: در این لایحه، ستاد مبارزه با مواد مخدر به‌عنوان متولی مدیریت کمپ‌ها در نظر گرفته شده است که باید نسبت به ارائه برنامه درمانی اقدام کند. ضمن آنکه مشکلات بسیاری در این کمپ‌ها وجود دارد و نمونه تلخ آن سوختن ۳۶ نفر انسان بی گناه طی چند ماه گذشته در کمپ لنگرود است بنابراین اگر فوریت این لایحه به تصویب نمایندگان برسد می‌توان هرچه سریع‌تر مشکلات را کاهش داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر