صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«مرکز جراحی از راه دور رباتیک اندونزی - ایران» در بیمارستان «ماکاسار» تاسیس می‌شود

بر اساس توافق نامه ای، «مرکز جراحی از راه دور رباتیک اندونزی - ایران» در بیمارستانی در شهر ماکاسار آن کشور تاسیس می‌شود.
کد خبر : 888167

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، براساس توافق‌نامه امضا شده در نشست مجازی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت اندونزی، «مرکز جراحی از راه دور رباتیک اندونزی - ایران» در بیمارستانی در شهر ماکاسار آن کشور تاسیس می‌شود.

روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از بودی گونادی سادیکین، وزیر بهداشت اندونزی و هیات حاضر برای استمرار در این همکاری عنوان کرد: مایه افتخار است که از سال ۲۰۱۹، پیرو سفر وزیر بهداشت وقت کشور اندونزی به ایران، همکاری دو کشور در حوزه جراحی رباتیک از راه دور آغاز و توسط بودی گنادی سدیکین ادامه یافته و پس از گذشت چهار سال موفقیت‌های چشمگیری را به همراه داشته است.

وی با اشاره به سفر ابراهیم رئیسی به کشور اندونزی، خاطر نشان کرد: پیرو استقبال جوکو ویدودو، رئیس جمهور کشور اندونزی و ابراز خرسندی طرفین از روند موفقیت آمیز پیشرفت پروژه جراحی رباتیک از راه دور بین دو شهر «بندونگ» و «جوکجاکارتا» به فاصله ۵۰۰ کیلومتر در کشور اندونزی، وزیر بهداشت اندونزی پیشنهاد انجام این فرایند از غرب تا، شرق بر فراز مجمع الجزایر اندونزی از شهر «مدان» تا شهر «ماکاسار» با فاصله ۳۵۰۰ کیلومتر را مطرح کرده و دستور پیگیری داد.

حمایت معاونت علمی و فناوری از توسعه همکاری‌های فناورانه سلامت

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، ضمن اعلام آمادگی در خصوص حمایت‌های بیشتر از طرح فناوری جراحی رباتیک از راه دور، ادامه داد: ما بسیار خرسندیم که این همکاری مشترک، رضایت بخش بوده و از ادامه آن استقبال و حمایت می‌کنیم و امیدوار هستیم در آینده شاهد فناوری منحصر به فردی در این زمینه باشیم.

دهقانی ادامه داد: شکوفایی این طرح نه تنها به تاب‌آوری صنعت سلامت دو کشور و ارتقای تجهیزات پزشکی پیشرفته جراحی رباتیک از راه دور کمک خواهد کرد بلکه می‌تواند الگویی برای سایر حوزه‌ها و همکاری‌های موفق دیگر باشد.

به گفته وی، پیرو این همکاری موفق، تمایل زیادی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی دو کشور، برای همکاری در سایر حوزه‌ها شکل گرفته است و دانشگاه‌های دو کشور در حال تنظیم تفاهم نامه‌های همکاری گسترده‌تر هستند.

دهقانی ابراز امیدواری کرد با ادامه حمایت‌ها از این طرح موفق، شاهد استفاده از آن در خدمات سلامت دو کشور باشیم و محققین دو کشور بتوانند این الگوی موفق را به سایر کشور‌های دنیا نیز معرفی کنند.

همکاری در زمینه راه‌اندازی مرکز جراحی رباتیک

 در این مراسم، تفاهم نامه پروژه آزمایشی ایجاد مرکز رباتیک جراحی از راه دور اندونزی-ایران در بیمارستان عمومی «دکتر وحیدین سودیروهوسودو» ماکاسار بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی ایران (زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران) و شرکت رباتیک و پزشکی نوآوری سینا و اداره کل خدمات بهداشت عمومی اندونزی (به نمایندگی از وزارت بهداشت جمهوری اندونزی)، بیمارستان عمومی دکتر وحیدین سودیروهوسو ماکاسار، دانشگاه حسن‌الدین (ماساکار) و شرکت ایندوفارما اندونزی امضا شد.

توسعه مرکز خدمات آموزش جراحی از راه دور رباتیک در بیمارستان عمومی «دکتر وحیدین سودیروهوسودو»، تقویت ظرفیت جراحان و پزشکان رزیدنت از طریق آموزش مهارت‌های جراحی پیشرفته بر اساس آخرین روش‌های علمی، ایجاد یک پلتفرم بین رشته‌ای میان پزشکان بالینی، پژوهشگران و مهندسان، ایجاد یک محیط پویا برای ترویج ایده‌های جدید در زمینه آموزش و پرورش پزشکی و تشویق به انجام پروژه‌های تحقیقاتی جدید در زمینه مداخلات پزشکی و جراحی از جمله محور‌های همکاری در راستای این توافق‌نامه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر