صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران اعلام کرد؛

فوت بالغ بر ۶ هزار نفر بر اثر آلودگی هوا در تهران

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: بیش از ۲۷ هزار نفر در کشور و ۶ هزار و ۳۹۸ نفر در تهران در طول یک سال به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست داده‌اند.
کد خبر : 888147

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی پیرهادی در دویست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه از سال ۱۳۹۰ آبفا از ۲۸ درصد از آبهای زیرزمینی استفاده می‌کرد، اما در سال ۱۴۰۱ و امسال این میزان به بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است، اظهار کرد: وضعیت آب در تهران به هیچ عنوان مطلوب نیست.

وی با بیان اینکه مجموعه‌های دولتی باید بیشتر از مردم صرفه جویی در مصرف آب را رعایت کنند، یادآور شد: مردم نیز باید صرفه جویی کنند تا از بحران ناشی از کمبود بارندگی خارج شویم.

پیرهادی با اعلام اینکه باید به سمت کاشت گونه‌های کم آب بر برویم، تصریح کرد: متأسفانه در استفاده از وسایل کاهنده مصرف آب توجه کافی صورت نگرفته است. از سویی دیگر استفاده بیش از حد از منابع آب زیرزمینی منجر به افزایش فرونشست‌ها شده است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه به ما می‌گویند چرا به این اندازه در مورد آلودگی هوا صحبت می‌کنم و باید سکوت کنم، اظهار کرد: بیش از ۲۷ هزار نفر در کشور و ۶ هزار و ۳۹۸ نفر در تهران در طول یک سال به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست داده‌اند. اگر به همین منوال پیش برویم تعداد جان باختگان به دلیل آلودگی هوا از شهدای هشت سال دفاع مقدس پیشی خواهد گرفت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اجرای استانداردهای سوخت را نمی‌توان به سال ۱۴۰۷ موکول کرد، اما وزارت نفت نامه‌ای تنظیم و اعلام کرده که این استانداردسازی تا سال ۱۴۰۷ به تأخیر بیفتد. تا چه زمانی باید استانداردسازی با تأخیر مواجه شود؟

انتهای پیام/

ارسال نظر