صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نگهبانی هوشمند خودروهای شخصی با سیستمی ایرانی ممکن شد

محققان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی فعال در زمینه تعمیر و نگهداری تجهیزات خودرو، موفق به طراحی دستگاهی برای هوشمندسازی مدیریت فرآیند تعمیر و نگهداری خودرو شدند.
کد خبر : 888145

روح‌الله یزدان، مدیرفنی شرکت دانش‌بنیان ایرانی فعال در زمینه تعمیر و نگهداری تجهیزات خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توضیحاتی درباره مشخصات فنی محصول مدیریت و نگهداشت تجهیزات خودرو، ارائه کرد و گفت: محصول دانش‌بنیان شرکت، تلفیقی از سخت‌افزار و نرم‌افزار است. بخش سخت‌افزار به‌صورت مستقیم روی خودرو نصب شده و بخش نرم‌افزار آن به‌صورت اپلیکیشن روی گوشی موبایل صاحب خودرو نصب می‌شود.

یزدان درباره کاربرد محصول تلفیقی مدیریت و نگهداری خودرو تصریح کرد: خدمات و نگهداری ماشین، از جمله شناسایی قطعات آسیب‌دیده و ارسال پیام برای صاحب خودرو کاربردهای این محصول به شمار می رود.

وی به یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این محصول اشاره کرد و افزود: قابلیت ژئوفنس (یا حصار مجازی جغرافیایی) یکی از جذاب‌ترین کاربردهای این محصول است که براساس آن، محدوده امن خودرو در محل پارک برآورد شده و هر زمان که خودرو از این محدوده امن، دور شود، برای راننده، پیام هشدار ارسال می‌شود.

مدیر فنی این شرکت دانش‌بنیان، اضافه کرد: قابلیت ردیابی خودرو توسط این دستگاه، باعث امنیت بیشتر و جلوگیری از سرقت ماشین، می‌شود.

یزدان، درخصوص سخت‌افزار این محصول دانش‌بنیان تصریح کرد: دستگاه بسیار کوچکی که به‌صورت نامحسوس و در قسمت خاصی از خودرو، نصب می‌شود همان بخش سخت‌افزاری است که با نرم‌افزار موبایلی صاحب خودرو، لینک شده و تمام اطلاعات موردنیاز را ثبت می‌کند.

وی با اشاره به مزیت فناورانه این محصول، یادآورد شد: هوش مصنوعی، کاربردی‌ترین فناوری که در بخش‌های آنالیزی این محصول به‌کار رفته است. بخش‌هایی مانند برآورد سرعت، بررسی قطعات آسیب‌دیده، نمونه‌هایی از کاربرد این فناوری است.

نماینده این شرکت دانش‌بنیان، درخصوص به « data base» یا (پایگاه داده) مورد نیاز برای این محصول، گفت: حجم داده‌ گسترده‌ای برای هر دو بخش نرم‌افزار و سخت‌افزار این محصول، نیاز بود.

وی ادامه داد: جمع‌آوری داده‌ها، از طریق سیم‌کارتی که در اختیار کاربر، قرار می‌گیرد، ممکن است. به‌عبارت بهتر، سیم‌کارت لینک‌شده به‌ نرم‌افزار، تمام مشخصات فنی و هویتی خودرو را به‌واسطه کاربر، برای دستگاه ارسال می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر