صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۱ - ۱۰ دی ۱۴۰۲
تیم ملی پینگ پنگ زنان آماده شرکت در فینال مسابقات جهانی

ایرانمنش: باید به حضور در میادین جهانی افتخار کنیم/ با این امکانات کم رسیدن به مدال سخت است

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران گفت: به صراحت باید گفت با این امکاناتی که ما داریم شرایط برای رسیدن به مدال در این رشته خیلی سخت است.
کد خبر : 888128

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیم ملی پینگ پنگ زنان ایران این روز‌ها سخت مشغول تمرین است تا آماده حضور در فینال رقابت‌های ۲۰۲۴ قهرمانی جهان شود. این برای دومین بار است که بانوان پینگ پنگ باز کشورمان، مجوز شرکت در مرحله نهایی مسابقات جهانی را به دست می‌آوردند. شاگردان حمیده ایرانمنش، چندی پیش، با قرار گرفتن در جمع ۱۰ تیم اول آسیا و کسب عنوان نهمی، توانستند به فینال این آوردگاه بزرگ صعود کنند. ندا شهسواری، شیما صفایی، مهشید اشتری، فاطمه یاری و صبا سراجی پنج نفری هستند که ترکیب تیم اعزامی را تشکیل خواهند داد.

فینال تیمی مسابقات پینگ پنگ قهرمانی جهان در این دوره از ۲۶ بهمن تا ۷ اسفندماه در شهر بوسان کره جنوبی برگزار خواهد شد.

حمیده ایرامنش، سرمربی تیم ملی پینگ پنگ زنان در خصوص وضعیت تیمش به آنا می‌گوید: اردوی تهران، اولین مرحله تمرینات ما در آستانه رقابت‌های جهانی است. بیشتر از ۱۰ روز است که کار را شروع کردیم. تمرینات در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود. ۱۵ دی ماه آخرین روز تمرینی ما خواهد بود. خوشبختانه شرایط همه بچه‌های خوب است. انتخاب نفرات نهایی شده و تیم به طور کامل با حضور پنج نفر راهی مسابقات خواهد شد. به جز این اردو، تنها یک مرحله تمرین دیگر خواهیم داشت که در روز‌های منتهی به اعزام است. در این فاصله بچه‌های آماده می‌شوند که در پوروتور قطر و لیگ باشگاه‌های کشور شرکت کنند. ضمن این که ملی پوشان لژِیونر هم باید به لیگ ترکیه بروند. با توجه به این که بچه‌های ما به دلیل مشکلات مالی با کمبود تورنمنت بین المللی مواجه هستند، تعمدا این برنامه ریزی را انجام دادیم، تا بازیکنان با حضور در این سه مسابقه به آمادگی کامل برسند.

تیم ملی پینگ پنگ بانوان کشورمان سال گذشته در اولین تجربه حضور خود در مرحله فینال مسابقات قهرمانی جهان، نتوانست از گروه خود صعود کند. زنان ایرانی امیدوارند در این دوره بازی‌های بهتری از خود به نمایش بگذارند. هر چند که بر این باورند همچنان کار بس دشواری پیش رو دارند.

ایرانمنش در این باره گفت: تمام تلاشمان این است که نمایش بهتری نسبت به سال قبل داشته باشیم، اما اگر هم نتوانیم از گروه صعود کنیم، باز هم باید به همین حضوری که داریم افتخار کنیم. به هر حال کسب سهمیه حضور در این مرحله از رقابت‌ها هم به نوبه خود اتفاق مهمی است. در گذشته شرایط به این شکل بود که فینال مسابقات جهانی با حضور ۹۶ تیم برگزار می‌شد، اما از سال گذشته این برنامه ریزی تغییر کرده و تعداد تیم‌های شرکت کننده در دور پایانی این پیکار‌ها به ۴۰ تیم رسیده است. این یعنی این که تیم‌ها با حساسیت بیشتر و رقابت تنگاتنی گزینش می‌شوند.

بانوان پینگ پینگ باز ایرانی سال گذشته با کسب عنوان نهمی آسیا توانستند برای نخستین بار به فینال رقابت‌های تیمی قهرمانی جهان صعود کنند. آن‌ها در پیکار‌های قهرمانی آسیا که تابستان گذشته برگزار شد، توانستند بار دیگر رتبه نهمی خود را تکرار کنند. تکرار عنوان نهمی برای این زنان در حالی رقم خورد که تیم‌های قدرتمند چین و مالزی که سال گذشته در مسابقات غایب بودند، اما در رقابت‌های امسال حضور داشتند. از این رو دختران کشورمان برای قرار گرفتن در جمع ۱۰ تیم برتر آسیا و صعود به رویداد قهرمانی جهان به مراتب کار سخت‌تری داشتند.

سرمربی این تیم با اشاره به این نکته می‌گوید:ما واقعا امسال قرعه سختی در رقابت‌های قهرمانی آسیا داشتیم. شاید اگر به جای چین، با تیم‌های ازبکستان یا قزاقستان رو به رو می‌شدیم، می‌توانستیم در جمع هشت تیم اول قرار بگیریم. اما همه می‌دانند که چین یکی از قدرت برتر تنیس روی میز دنیاست. با این حال از نتیجه‌ای که شاگردانم برابر چین گرفتند راضی هستم و بازی کردن برابر چینی‌ها به آن‌ها اعتماد به نفس داد. تیم ما در حال حاضر رنکینگ ۳۶ جهان را دارد. تلاش می‌کنیم که بتوانیم این جایگاه را به رده‌های پایین‌تر نزدیک کنیم.

یکی از تصمیمات تلخی که مسئولان ورزش کشور امسال در خصوص تیم ملی پینگ پنگ زنان اتخاذ کردند، عدم حضور آن‌ها در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو بود. بازی‌هایی که مهمترین رویداد ورزشی قاره محسوب می‌شود و به لحاظ کسب تجربه می‌توانست اعتبار زیادی به بانوان پینگ پنگ باز کشورمان بدهد. ستاد عالی این بازی ها، اما با این توجیه که تنها رشته‌های مدال آور را به بازی‌های آسیایی اعزام می‌کنند، مانع از شرکت این تیم در هانگژو شدند.

ایرانمنش در واکنش به این که چقدر این بازی‌ها می‌توانست به حضور زنان در فینال رقابت‌های جهانی کمک کند، خاطر نشان کرد:حضور در بازی‌های آسیایی مثل یک المپیک برای ما بود. به هر حال قدرت پینگ پینگ دنیا در آسیاست. ۱۰ تیم برتر رده بندی جهانی از آسیا هستند و در بخش انفرادی هم ۹ نفر اول، باز متعلق به آسیا هستند. ما هر چه تلاش کردیم مسئولان را متقاعد کنیم که تیم زنان را هم به هانگژو بفرستند، اما مساعدت نکردند و تنها در بخش انفرادی یک نماینده داشتیم. به هر حال، چون اعزام‌های دختران ما خیلی اندک است انتظار داشتیم با توجه به درخششان در رقابت‌های قهرمانی آسیایی اخیر و قرار گرفتن در جمع ۱۰ تیم برتر، آن‌ها را به بازی‌های آسیایی اعزام کنند تا به تجربیاتشان افزوده شود. به صراحت باید گفت با این امکاناتی که ما داریم شرایط برای رسیدن به مدال در این رشته خیلی سخت است. هر چند که با همین کمبود‌ها سال گذشته توانستیم علی رغم پیش بینی کارشناسان، در بازی‌های کشور‌های اسلامی در بخش تیمی اول شویم و در رقابت‌های هم انفرادی هم نایب قهرمان.

مربی پینگ پنگ زنان از مقامات ارشد ورزش می‌خواهد که توجه بیشتری به ورزش بانوان داشته باشند:مشکل دختران ما عدم حضور در تورنمنت‌های بین المللی متعدد است. ما به دلیل نبود منابع مالی نمی‌توانیم آن‌ها را به مسابقات تدارکاتی بفرستیم تا با سبک‌های مختلف بازی آشنا شوند. پینگ پنگ رشته‌ای است که مدام باید مسابقه بدهی. باز جای شکرش باقی است که دختران ایرانی با همین بضاعت در لیگ ترکیه بازی می‌کنند که اتفاق درخورتوجهی است. دختران ما تا در مسابقات دیده نشوند، نمی‌توانند لژیونر شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر