صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۸ - ۰۷ دی ۱۴۰۲
در گفت و گو با آنا مطرح شد؛

مطالبات بر زمین مانده قشر فوریت‌های پزشکی کشور چیست؟/ از کمبود نیروی انسانی تا قوانینی که باید مورد توجه قرار بگیرد

عضو هیئت مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی ایران مطالبات اصلی صنف فوریت‌های پزشکی را تشرریح کرد.
کد خبر : 887690

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسئله رسیدگی به کارکنان فوریت های پزشکی و توجه به این قشر از جمله نکاتی است که بار‌ها در نظام سلامت به آن اشاره شده است، موضوعات مختلفی از جمله قانون ارتقا بهره وری از خواسته‌های مهم پرسنل فوریت‌های پزشکی به شمار می‌رود.

در همین زمینه حسین خرمی عضو هیئت مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد مشکلات موجود در حوزه فوریت‌های پزشکی اظهار کرد: فعالان صنفی از جمله انجمن فوریت‌های پزشکی ایران بدون دریافت حقوقی پیگیر مطالبات قانونی قشر فوریت‌های پزشکی؛ و پرسنل اورژانس در نظام سلامت هستند که شامل مطالباتی مانند، قانون ارتقا بهره وری، تعرفه گذاری و البسه نیرو‌های ارتباطات اورژانس... می‌شود، برای مثال البسه پرسنل ارتباطات اورژانس از جمله نکاتی است که باید در استان‌ها انجام شود، اما شاهد چنین اتفاقی نیستیم.

وی افزود: در بسیاری از استان‌ها به عنوان مثال در استان البرز مبلغی که برای حق لباسی که پرداخت می‌شود ناچیز است و باید پرسنل اورژانس برای این البسه مبلغی بالاتر پرداخت کنند به طور کلی مبلغی که برای البسه بالغ بر ۱۰۰ هزار تومان است که پرداخت می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی ایران تاکید کرد: باید توجه داشت که فوریت‌های پزشکی نوک پیکان سلامت وزارت بهداشت در ایران به شمار می‌رود که متاسفانه کمترین حمایت‌ها از این قشر می‌شود و باید به این قشر توجه بیشتری شود؛ همچنین تعرفه گذاری قوانین سازمان نظام پرستاری باید انجام شود که متاسفانه تا امروز شاهد اجرای این قانون نیستیم.

خرمی ادامه داد: با نمایندگان مجلس و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور نیز دیدار‌هایی داشتیم، اما متاسفانه تاکنون شاهد اجرای قانون تعرفه گذاری نبودیم و این قانون باید اجرایی شود؛ از سوی دیگر اجرای قانون فوق العاده خاص است که مطالبه جامعه پزشکی است باید توجه داشت که تاکنون اجرایی نشده است.

حسین خرمی گفت: در زمان همه گیری ویروس کرونا، کارکنان فوریت‌های پزشکی، شهدایزیادی را تقدیم کشور کردند و بسیاری از پرسنل در دوران سخت کرونا نتوانستند در کنار خانواده‌های خود باشند، اما متاسفانه زحمات این قشر دیده نشده است، حقوقی که کادر درمان می‌گیرند برخلاف تصور‌ها مبالغ ناچیزی است و با توجه به تورم این مبلغ به شدت به این قشر فشار می‌آورد.

عضو هیئت مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی ایران گفت: کمبود نیروی انسانی و استخدام نیرو‌های جدید از جمله مطالباتی است که باید مورد پیگیری قرار بگیرد و امیدواریم وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی این موضوع را مورد توجه خود قرار دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر