دانشجویان برگزیده در حوزه خوراک و شیرینی تقدیر شدند
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، گروه آموزشی مدیریت گردشگری و هتلداری تهران غرب با همکاری کانون فرهنگیدانشجویی گردشگری و هتلداری و انجمن علمی دانشجویان گردشگری و هتلداری هشتمین جشنواره گردشگری خوراک دانشجویی را در سالن ایده تا عمل مجتمع پیامبر اعظم (ص) با محوریت شب چله و خوراک اقوام ایرانی برگزار کرد.
در ابتدای برنامه مهنا نیکبین دبیر جشنواره، ضمن تشکر از ریاست واحد به عنوان رئیس جشنواره، به بیان اهداف هشتمین دوره از این جشنواره که احیا و معرفی فرهنگ غذایی یلدا در بین اقوام مختلف ایران و آشنایی دانشجویان با آن، توجه به الگوهای غذایی سالم و معرفی سبکهای غذایی اصیل ایرانی، افزایش انگیزه، خلاقیت و نوآوری در دانشجویان و در نهایت ایجاد نشاط دانشجویی در فضای دانشگاه بود، اشاره کرد.
نیکبین در ادامه افزود: این دوره از جشنواره با دو پیش رویداد کارگاه شیرینیهای یلدایی در ۱۱ آذر و کارگاه خوراک یلدایی در ۱۸ آذر همراه بود که توسط انجمن علمیدانشجویی گردشگری و هتلداری و باشگاه پژوهشگران جوان تهران غرب برگزار شد.
دبیر هشتمین جشنواره گردشگری خوراک دانشجویی اظهار کرد: در روز جشنواره نیز ۶۵ دانشجو شرکتکننده هتلداری در دو حوزه خوراک و شیرینی با محوریت یلدا در میان اقوام ایرانی به رقابت پرداختند.
در پایان دبیر جشنواره از همکاری حوزههای مختلف اعم از ریاست واحد، معاونت فرهنگی، ریاست دانشکده مدیریت، روابط عمومی، پشتیبانی و خدمات و دبیر اجرایی جشنواره ابتهال زندی در جهت برگزاری این دوره از جشنواره تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه حسن غنیمتی، معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن تشکر از عوامل دستاندرکار در خصوص اهمیت برنامههای فرهنگی در راستای ایجاد شور نشاط در دانشگاه صحبت کرد و همچنین شیوا سیفالدینی، دبیر علمی جشنواره به ارائه مطالبی در خصوص رویداد آیینی یلدا و اهمیت آن در فرهنگ ایران باستان پرداخت.
به گزارش آنا، در پایان برنامه با اهدا لوح تقدیر و جوایز ویژه از دانشجویان برگزیده اول تا سوم در حوزه خوراک و شیرینی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/