صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۱ - ۰۶ دی ۱۴۰۲
آنا گزارش می‌دهد؛

ارتباط دیابت نوع 2 با مصرف گوشت قرمز چیست؟

محققان به رابطه بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ اشاره کرده‌اند.  
کد خبر : 887503

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از از ساینس دایرکت،‌ در مطالعه‌ای که اخیراً در مجله تغذیه بالینی آمریکا (AJCN) منتشر شده است، محققان به رابطه بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 اشاره کرده‌اند. 

کنسرسیوم توصیه‌های تغذیه‌ای آمریکا (NutriRECS) که در سال 2019 راه‌اندازی شد، برای پایان دادن به بحث پیرامون مصرف گوشت قرمز و تأثیر بالقوه آن بر پیامدهای متابولیک قلبی طرحی علمی ارائه داد،‌ اما بحث و جدل‌ها ادامه یافت و کیفیت شواهد همچنان محل بحث است.

یافته‌های این مطالعه ارتباط قوی بین مصرف گوشت قرمز و دیابت نوع 2 را نشان می‌دهد و محققان همچنین کاهش خطر احتمالی را در صورت جایگزینی گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی مانند آجیل و حبوبات بررسی کردند. علاوه بر این، تجزیه‌و‌تحلیل‌ها نشان داد که افزایش مصرف پروتئین در طول دوره پیگیری، ریسک دیابت نوع 2 را بالا می‌برد، که نشان‌دهنده رابطه میزان مصرف و پاسخ است. 

این مطالعه به مقالات علمی حاضر کمک قابل توجهی می‌کند، اما بعید است که به طور قطعی به این بحث پایان دهد. محققان  نیاز دارند در آینده و در مناطق مختلف جغرافیایی مطالعات بیشتری انجام دهند تا ارتباط بین گوشت قرمز و دیابت نوع 2، با در نظر گرفتن تغییرات در عادات غذایی و ساختار بدن افراد بررسی شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر