آشنایی در فضای مجازی، اخاذی در دنیای واقعی
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنا، خانم جوان 23 ساله چندی پیش به پلیس فتا استان فارس رفت و از انتشار تصاویرش در فضای مجازی و هتک آبرویش خبر داد. او گفت: سال 91 در شبکه اجتماعی اینستاگرام با فردی که خود را جوان 26 ساله معرفی کرد،آشنا شدم. این ارتباط ادامه پیدا کرد تا اینکه این فرد در گذر زمان و با توجه به ارسال عکسهای دروغین از خود اعتمادم را جلب کرد و من نیز شروع به ارسال عکسهای شخصی خودم برای وی کردم.
او ادامه داد: پس از چندی آن فرد خود را یکی از نخبههای کشوری در امر رایانه و مامور پلیس فتا معرفی کرد. او خیلی چرب زبان بود و با صحبتهایش علاقهام را به خود جلب کرد. بعد از آن به بهانههای مختلف از من عکس خواست و من تصاویر خودم و خانوادهام را برای او ارسال کردم.
دختر جوان گفت: این روند ادامه داشت تا اینکه، پسر جوان از من درخواست 10 میلیون تومان کرد، اما من نمیتوانستم این مبلغ را برای او فراهم کنم به همین دلیل عذرخواهی کردم. پسر جوان با شنیدن این پاسخ شروع به فحاشی کرد و مرا تهدید کرد که عکسها و فیلمهایم را در فضای مجازی منتشر کند. من هم برای اینکه او این کار را نکند مجبور شدم سرویس طلاهایم را بفروشم. پول را به حساب او واریز کردم اما او دست بردار نبود و تصاویر و فیلمهایم را در چندین وبلاگ منتشر کرد.بعد از آن هم من و خانوادهام را تهدید کرد.
با قرار گرفتن پرونده در دستور کار افسران جوان پلیس فتا استان فارس، کارشناسان با اقدامات فنی و تخصصی موفق به شناسایی متهم شدند و او را دستگیر کردند.
سرهنگ سید موسی حسینی، رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: متهم که مردی 53 ساله بود،ابتدا منکر جرم خود شد اما در ادامه تحقیقات باتوجه به مدارک موجود در پرونده به جرم خود اعتراف کرد.
متهم میانسال در این خصوص به افسر پروندهاش گفت: چند سال پیش با این دختر در شبکه اجتماعی اینستاگرام آشنا شدم و خودم را جوان 26 ساله، با هوش و مامور پلیس فتا معرفی کردم . باتوجه به اعتیاد شدید خودم به مواد مخدر شیشه و توهمات ناشی از آن و همچنین باتوجه به بیکار بودن خودم و نیاز مالی جهت تامین مواد مخدر و استعمال آن این اقدامات را در فضای مجازی انجام میدادم.
انتهای پیام/