صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بابهره‌گیری از فناوری بیوالکترو رزونانس؛

ساخت دستگاه رادار انسان زنده‌یاب توسط محققان کشور

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی، موفق به طراحی و ساخت دستگاه رادار و ردیاب انسان زنده با بهره‌گیری از فناوری بیو الکترو رزونانس شدند.
کد خبر : 887351

سیدعلی حسینی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ایرانی فعال در حوزه طراحی و ساخت رادار‌ها و تجهیزات مخابراتی، درباره مشخصات فنی دستگاه رادار انسان زنده‌یاب، در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا، توضیح داد: این دستگاه که با استفاده از فناوری بیو الکترورزونانس، ساخته شده، برای ردیابی و جستجوی انسان مرده و زنده در مواقع بحرانی به کار می‌رود.

وی افزود: این دستگاه، قابلیت تشخیص انسان زنده و مرده را زیر آوار یا زیر زمین از طریق تشخیص فرکانس دارد.

کارشناس فنی این رادار انسان زنده‌یاب، درخصوص کارکرد و نحوه عملکرد این محصول تصریح کرد: براساس تحقیقات تیم کارشناسی شرکت که بر دانش فناوری رزونانس، مسلط هستند، فرکانس انسان زنده ۲ هزار هرتز و فرکانس انسان مرده دارای بافت‌های آسیب‌دیده، ۲ هزار و صد هرتز است.

وی در همین راستا، افزود: عملکرد دستگاه به این ترتیب است که از طریق تشخیص این مقدار فرکانس، بدن انسان را زیر جسم سنگین از جمله آوار تشخیص می‌دهد.

حسینی، به قابلیت ارسال و محاسبه فرکانس در لحظه بحران این رادار اشاره کرد و گفت: درمواقع بحرانی این دستگاه، توانایی ارسال فرکانس ۲ هزار و ۵۰ هرتزی زیر زمین و پوشش‌دهی تا عمق ۵۰ متر زیر زمین را دارد.

بنیان‌گذار این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه رادار انسان زنده‌یاب، توانایی تشخیص ناحیه آسیب‌دیدگی و میزان آسیب را نیز دارد، اضافه کرد: بعد از تشخیص زنده یا مرده‌بودن انسان، تصلویر سه‌بُعدی از بدن فرد توسط دستگاه اسکن می‌شود که برای فرآیند درمان و ادامه آن، بسیار موثر است.

حسینی، علت کیفیت بالای تصاویراسکن‌شده را در این رادار، توانایی نفوذ به عمق زمین دانست و افزود: مزیت این دستگاه که آن را در دنیا هم نمونه کرده است، کیفیت بالای تصاویر ضبط‌شده توسط آن است و علت آن هم قابلیت نفوذ تا عمق ۵۰ متر و بیشتر محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: بعد از اسکن تصاویر بدن انسان، تمام تصاویر با یک هشدار روی صفحه دیجیتال رادار برای کاربر ارسال می‌شود.

مدیرعامل این شرکت داش‌بنیان به ارگان‌ها و مخاطبین هدف این رادار هوشمند اشاره کرد و گفت: علاوه‌بر ارگان‌های امدادی مثل کمیته امداد، هلال احمر، نهاد‌هایی مثل نیروی انتظامی و پلیس هم می‌توانند از این رادار استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر