صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۰۵ دی ۱۴۰۲

فعالیت هوازی خطر بستری‌شدن در بیمارستان را کاهش می‌دهد

افرادی که آمادگی هوازی خود را حفظ می‌کنند یا افزایش می‌دهند، در آینده کمتر در معرض خطر بستری‌شدن در بیمارستان هستند، به‌خصوص اگر قبلاً در بیمارستان بستری شده باشند.
کد خبر : 887207

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوز مدیکال بر اساس یافته‌های یک مطالعه علمی که در دانشگاه گوتنبرگ انجام شده است، فعالیت بدنی منظم فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله خطر ابتلا به بیماری قلبی، عروقی و مرگ ناشی از آن را کاهش می‌دهد.

در این مطالعه که نتایج آن در مجله اروپایی قلب و عروق چاپ شده است، پرونده سلامت بیش از ۹ هزار نفر تحت دو ارزیابی پیوسته قرار گرفت. این ارزیابی‌ها شامل تست ورزش روی دوچرخه، اندازه‌گیری وزن، قد و فشار خون و سوالاتی در مورد سبک زندگی و تجربیات سلامتی بود.

این بررسی علمی، بستری شدن در بیمارستان به طور کلی و بستری شدن در بیمارستان به طور خاص و در اثر بیماری‌های قلبی و عروقی را به طور متوسط به مدت هفت سال بررسی کرد.

نتایج نشان داد گروهی که آمادگی هوازی بدن خود را حفظ کرده بودند، به هر دلیلی در طول دوره ارزیابی ۷ درصد کمتر بستری شدند و افرادی که آمادگی هوازی خود را ارتقا داده بودند، از افرادی که آمادگی هوازی آن‌ها افت کرده بود، ۱۱ درصد کمتر بستری شدند.

این تفاوت برای شرکت کنندگانی که در گذشته در بیمارستان بستری شده بودند بیشتر بود. هنگامی که آمادگی هوازی در این گروه حفظ شد یا بهبود یافت، دفعات بستری شدن در بیمارستان به هر دلیلی در طول دوره پیگیری ۱۴ درصد کمتر از شرکت‌کنندگانی بود که آمادگی هوازی آن‌ها افت کرده بود.

کارگروه غذا و تغذیه و علوم ورزشی دانشگاه گوتنبرگ، مرکز مداخله در سبک زندگی در بیمارستان دانشگاه سالگرنسکا (Sahlgrenska) سوئد، دانشکده ورزش و علوم بهداشت سوئد و مؤسسه پرونده سلامت سوئد در این تحقیق علمی مشارکت داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر