صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۱ - ۰۴ دی ۱۴۰۲

رونمایی از سامانه سنجش قدرت هوایی کشورها در دافوس آجا

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و رونمایی از سامانه سنجش قدرت هوایی کشورها در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با حضور امیر سرتیپ نصیرزاده برگزار شد.
کد خبر : 887129

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین بزرگداشت هفته پژوهش و رونمایی از سامانه سنجش قدرت هوایی کشورها با حضور امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیر زاده جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، امیرحسین ولی‌وند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و جمعی از دانشجویان و اساتید در این دانشگاه برگزار شد.

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این مراسم اظهار داشت: اهمیت علم و دانش در اسلام به حدی ست که در تفاسیر قرآن ۱۰۵ مرتبه عبارت علم و دانش تکرار شده و ۶۷۵ آیه هم به این موضوع پرداخته است؛ علاوه بر این اخیراً یونسکو آماری را اعلام کرده که بر اساس آن، دین اسلام برترین دین در توسعه و گسترش علم و دانش شناخته شده است.

او با بیان اینکه قدرت در دانش است، گفت: امروزه شاهد هستیم کسانی که سیاست‌های استکباری را به کار می‌برند و خود را برتر از دیگران می‌دانند، متکی به قدرت علمی هستند که آن علم به قدرت نظامی تبدیل شده است؛ لذا به همه دانشجویان و دانش‌پژوهان و اساتید توصیه می‌کنم دانش خود را افزایش دهند تا قدرتمند شویم.

امیر سرتیپ نصیرزاده، پژوهش را نیازمند صبر و تحمل دانست و افزود: امروز در دنیا سرمایه‌گذاری در زمینه پژوهش خیلی بالاست؛ به نحوی که برخی‌کشورها اعتبارات بسیاری برای پژوهش اختصاص دادند و این نشان می‌دهد که باید این موضوع در کشور ما هم نهادینه شود؛ در این رابطه همه مسئولان هم باید اهتمام لازم را داشته باشند و هم صبر و تحملِ ما در مقابل مشکلاتی که سد راه پژوهش هستند، بالا باشد.

وی عنوان کرد: ما در ستاد کل نیروهای مسلح در راستای توسعه پژوهش، نقشه جامع علمی را تدوین و طی آن جهت‌گیری‌ها و اهداف را مشخص کردیم؛ همچنین شورای عالی راهبردی علم و فناوری را هم به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل دادیم که پنج وزیر عضو آن هستند؛ این شورا ارتباط‌دهنده بین دانشگاه‌های نظامی و سایر دانشگاه‌هاست.

امیر نصیرزاده گفت: به‌زودی آیین‌نامه‌ای را ابلاغ خواهیم کرد که بر اساس آن پژوهش را اصل قرار دهیم؛ زیرا مقاله‌ای که از پژوهش استخراج شود، کاملاً حمایت خواهد شد. باید فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در خصوص مسئله محور بودن به‌جای مقاله بودن مدنظر قرار دهیم؛ هرچند هنوز می‌بینیم که در آموزش عالی، برخی‌ها همچنان بر مقاله تأکید دارند.

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان خاطرنشان کرد: در خصوص رژیم صهیونیستی و اینکه چرا جمهوری اسلامی ایران چالش ژئوپلیتیکی برای این رژیم ایجاد کرده است، باید گفت که ما به ژئو استراتژیکی این موضوع هم نظر داریم؛ این هم یکی از مباحثی است که ما را وادار کرده تا حوزه‌ها و قلمرو خودمان را توسعه دهیم؛ مثلاً حضور فضایی داشته باشیم و عمق راهبردی خود را افزایش دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر