صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پرینتر سه‌بُعدی با قابلیت حفظ کیفیت بالا در حین چاپ تولید شد

متخصصان فنی یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تجهیزات پرینت و چاپ، موفق به طراحی و ساخت پرینتر یا چاپ‌گر سه‌بُعدی با سرعت بالا و حفظ کیفیت چاپ در لحظه شدند.
کد خبر : 887109

حمیدرضا ربانی، کارشناس فنی و نماینده شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پرینت و چاپ‌گر، درگفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا، ابتدا اطلاعاتی از مشخصات فنی محصول ارائه کرد و گفت: پرینترسه‌بُعدی جدید قابلیت افزایش سرعت چاپ با حفظ کیفیت و با سرعت 450 الی 600 میلی‌متر بر ثانیه، قابلیت چاپ دارد.

ربانی درباره مزیت فناورانه پرینتر‌های سه‌بُعدی توضیح داد: کالیبراسیون خودکار میز پرینت در حین، ابتدا و انتهای فرآیند پرینت، قابلیت فناورانه به‌کار رفته در این محصول است.

وی درخصوص کالیبراسیون خودکار میز پرینت، افزود: زمانی که فرآیند چاپ، آغاز می‌شود، میز پرینت به‌صورت خودکار بالا و پائین می‌رود  و با توجه به نقشه برآمدگی‌ها و فرورفتگی‌های روی سطح میز ، بهترین کیفیت چاپ، از دستگاه خارج می‌شود.

نماینده این شرکت دانش‌بنیان درخصوص تجاری‌سازی و فروش این محصول گفت: بیشتر مخاطبین هدف این محصول، شرکت‌های فعال در زمینه چاپ و بسته‌بندی هستند و جنس مخاطب پرینترهای سه‌بُعدی بیشتر B2B است.

وی ادامه داد: شرکت‌های مختلف کوچک و بزرگ تولیدکننده تجهیزات پزشکی و صنعتی برای فعالیت‌های مربوط به مدل‌سازی و ساخت نمونه، از این پرینتر، استفاده می‌کنند.

ربانی، به کاربرد این محصول برای قطعاتی که نیازی به استحکام بالایی ندارند اشاره کرد و افزود: پرینترهای سه‌بُعدی، بیشتر برای تولید قطعات نیمه‌صنعتی که به مدل‌سازی نیاز دارند و استحکام بالایی ندارند همچون قطعاتی صنعت رباتیک، استفاده می‌شود.

نماینده شرکت تولیدکننده پرینتر‌های سه‌بُعدی به فرآیند ریخته‌گری برای تبدیل قطعات به فلز اشاره کرد و ادامه داد: از طریق فرآیند ریخته‌گری دقیق، توسط این دستگاه می‌توان، جنس بدنه قطعات را به فلز محکم تبدیل کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر