نشست علمی-تخصصی نقش هوش مصنوعی در نظام حکمرانی کشور
به گزارش گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرعت تولید علم و فناوری شتابی شگرف گرفته است و این تولید سبب تحولات گوناگون در عرصههای مختلف زندگی انسان شده. یکی از مهمترین نمودهای این تحولات بروز و ظهور هوش منصوعی و ورود آن به تمامی پهنههای زندگی بشر است، عرصه های چون: اجتماعی، اقتصاد، فلسفه، آموزش و سیاست-حکمرانی.
در این میان یکی از مهمترین عرصههای زندگی آدمی حوزه سیاست-حکمرانی است. فرصتهای ایجاد شده از راه پیشرفتهای علم و فناوری، همزمان مخاطرات و چالشهای فراوانی را ایجاد میکند مانند؛ دگرگونی در قدرت ملی و منطقهای و جهانی.
برهمین اساس باید پیش از غافلگیر شدن تا جایی که ممکن است در راستای درک هوش مصنوعی، نسبت و تحولات پیامد آن در سیاستگذاری و شیوه حکمرانی تلاش کرد.
در همین راستا مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری همت به برگزاری نشست علمی-تخصصی نقش هوش مصنوعی در نظام حکمرانی کشور کرده است.
نشست علمی- تخصصی نقش هوش مصنوعی در نظام حکمرانی کشور سه شنبه 5دی ماه 1402 با حضــور جامعه علمی، پژوهشی، دانشگاهی و کارشناسان دستگاههای اجــرایی ملّی برگزار میشود. در این نشست سارا بوربور؛ مدیر علمی نشست است و حسین میرزاپور، جواد الهی، به سخنرانی خواهند پرداخت.
این نشست به دو شکل حضوری و مجازی برگزار میشود. پژوهشگران و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه کنند.
انتهای پیام/