صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۵ - ۰۲ دی ۱۴۰۲
مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت:

هویت مدیریت صنعت نفت، هویتی انقلابی است

دبیر همایش ملی تعالی حکمرانی در پرتو تحول کانون های ارزیابی و توسعه گفت:‌ یک مدیر در حکمرانی متعالی، فردی بی‌هویت نیست که در چرخ‌دنده صنعت قرار گرفته و یا یک کار روزمره را مدام تکرار کند و نهایت هدفش افزایش تولید نفت و گاز باشد؛ بله همه این‌ها هدف اوست و به همین دلیل نوع تلاش و کوشش متفاوت است.
کد خبر : 886461

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن حقیقی مقدم مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت در آئین افتتاحیه نخستین همایش ملی «تعالی حکمرانی در پرتو تحول کانون های ارزیابی و توسعه»  امروز شنبه (۲ دی ماه) در سالن همایش مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت برگزار شد، گفت: همایش تعالی حکمرانی در پرتو تحول در کانون های ارزیابی و توسعه بر پایه همکاری سازمان اداری و استخدامی، وزارت نفت، مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، مرکز آموزش مدیریت دولتی و دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران برگزار شده است. در ساختار مدیریتی همایش، سازمان اداری و استخدامی به عنوان رکن سیاستگذار، مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت به عنوان رکن مجری، مرکز آموزش مدیریت دولتی به عنوان رکن فنی و دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران به عنوان رکن علمی همایش حضور دارند.

وی با اشاره به سوابق ادبیات حکمرانی متعالی بیان داشت:‌ ادبیات حکمرانی و تعالی آن چندین دهه است که به ادبیات مدیریت و فضای علمی و اجتماعی پیرامون این مسئله وارد شده است. از نظریه حکمرانی خوب تا حکمرانی سالم و بعد از آن حکمرانی متعالی. می خواهم اساتید خودم را به شقوق اصلی حکمرانی و مبانی قاعده گذاری و تنظیم گری های کلان و بزرگ اجتماعی در صده اخیر توجه بدهم.

دبیر همایش تعالی حکمرانی در پرتو تحول کانون های ارزیابی و توسه با اشاره به مدل های حکمرانی در جهان غرب بیان داشت: واقعیت این است که دو مدل حکمرانی و قاعده گذاری در حیات اجتماعی انسان چندان با هم متفاوت نبودند شاید مارکس در شناخت نارسایی های دنیای سرمایه داری اشاراتی داشته باشد اما در تجویز ها و قاعده گذاری ها در چارچوب تمدن مدرن و مدرنیته باقی مانده است. آن الحادی که در دنیای لیبرال دموکراسی در زندگی اجتماعی موج می زند در دنیای مارکسیسم ضریب خورد در دنیای سرمایه داری خدا و دین نباید نقشی در زندگی اجتماعی داشته باشند اما در دنیای مارکسیسم خدا نه فقط در زندگی اجتماعی بلکه در زندگی فردی اون نیز نباید نقشی داشته باشد.

حقیقی مقدم با اشاره به مواجهات بنیادین انقلاب اسلامی و غرب گفت: امروز مواجهه مدرنیته و انقلاب اسلامی با رویه سیاسی و اجتماعی آن در بلوک غرب و شرق نیست. بلکه دیگر مستقیما با بنیان های نظری و فکری و ارزش های اخلاقی مدرنیته روبروست است. امروز غرب در منتهای فساد و بی بندو باری به نبرد با انقلاب اسلامی در قله شرف ، اخلاق و آزادی برخاسته است.

وی افزود: امروز در خیابان ها و دانشگاه های غربی و امریکایی تلقی و حرف انقلاب اسلامی ظهور و بروز دارد و و در نبرد مداوم است و از آن طرف غرب در صدد تهی کردن جامعه ایران از درون با گسترش بی بندوباری و فساد اخلاقی و جنسی است. او نیز در دانشگاه ها و خیابان های ما به جنگ تمام عیاری با ارزش های اخلاقی و انسجام اجتماعی ما آمده است. ما اینک در یک نبرد تمدنی تمام عیار قرار داریم. با مدرنیته و تمام اصول فکری و اخلاقی و اجتماعی او در نبردیم. چه بخواهیم و چه نخواهیم همین است.

مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت گفت: اکنون جهان در میانه چیستی خیر و صلاح بشر و کلیت حیات قرار گرفته است. با چنین وضعیتی در میدان نبرد قرار گرفته ایم. نبرد بر سر گسترش سلاح های هسته ای و زراد خانه ها، نبرد بر سر نژادپرستی، بر سر حاکمیت معیار های دوگانه، نبرد بر سر حفظ بنیان های فرهنگی کل بشریت یعنی حفاظت از کیان خانواده، حفاظت از عواطف زنان و مادران و مسئولیت پذیری پدرانه و نبرد تمدنی بر سر مقصد گرایی و زندگی مملو از روح خداجویی و اخلاق و عفت و پوچ اندیشی، بی هدفی، روز مرگی لذت پرستی بدون تکیه گاه در زندگی الحادی توحش مدرن.

حقیقی مقدم با طرح این نپرزش که امروز وضعیت در جبهه خودی چیست؟ افزود: برخی هنوز باور ندارند در انگاره ترویج جریان روشنفکری، تهاجمات گوناگون اقتصادی و فرهنگی را نه در دشمنی عمیق صهیونیسم بین الملل بلکه در ماجراجویی انقلاب اسلامی تلقی می کنند. بعضی‌ها باور دارند، ولی مواجهه آنها در چهارچوب‌ها و قاعده‌های تعریف شده صهیونیسم بین‌الملل و ظاهر سیاسی و اجتماعی آن یعنی لیبرال دموکراسی متناقض و متعارض است و پیاده سازی طرح های منبعث از همان چارچوب را دنبال می کنند.

وی افزود: عده‌ای باور دارند ولی مبارزه آنها در چارچوب‌های لیبرال دموکراسی نیست. متناقض نیست اما در مقابل عمق طرح ریزی دشمن، طرح‌هایشان در سطح می ماند دستشان به جایی نمی‌رسد. بعضی‌ها نیز باور کرده‌اند و نوع مواجهه آنها در قد و قواره طرح‌های دشمن است و دستشان هم به لطف خدا در دولت انقلاب اسلامی برای انجام کارهای اساسی بسته نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر