نشست کاشف فرمول دارویی «آلزایمر» با استادان دانشگاه آزاد کاشمر چگونه گذشت؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با هفته پژوهش و فناوری نشست علمی کوروش شاهپسند مدیر دپارتمان اعصاب مؤسسه رویان، کشفکننده فرمول دارویی آلزایمر و دانشآموخته پسادکتری دانشگاه هاروارد با استادان گروههای تحصیلات تکمیلی روانشناسی، پرستاری و علوم دامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر برگزار شد.
مدیر دپارتمان اعصاب مؤسسه رویان در این نشست گفت: از زمانی که مدرس این واحد دانشگاهی بودم سالها میگذرد، اکنون خوشحالم که دوباره دانشگاه آزاد کاشمر را میبینم و اکنون از پیشنهاد رئیس دانشگاه برای همکاری در حوزههای مختلف پژوهشی و تحقیقاتی استقبال میکنم.
شاهپسند به فعالیتها، تحقیقات علمی، پژوهشی و کشفیات دارویی خود برای بیماران آلزایمری و مراکز علمی و تحقیقاتی بینالمللی اشاره کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر هم گزارشی از وضعیت علمی این دانشگاه، راههای همکاری با مؤسسه رویان و توسعه رشتههای تحصیلات تکمیلی پیشنهادهایی ارائه کرد.
به گزارش آنا، شاهپسند متولد ۱۳۵۶ در شهرستان کاشمر است، بعد از اتمام تحصیلات دوره کارشناسی در رشته زیستشناسی به شغل معلمی که تعهد خدمت به آموزشوپرورش را داشت مشغول شد و همزمان بهعنوان حقالتدریس با دانشگاه ازاد اسلامی واحد کاشمر همکاری کرد.
وی برای تبدیل علم و دانش به عمل و ادامه تحصیل دوره دکتری راهی ژاپن شد، ادامه پژوهشها و دوره پسادکتری خود را در مراکز علمی مجهز تحقیقاتی آمریکا و دانشگاه علوم پزشکی هاروارد گذراند که منجر به کشف مهم بشر شد.
از جمله فعالیتهای تحقیقاتی مهم شاهپسند به شناسایی عامل اصلی مرگ سلولهای عصبی در شرایط استرس آلزایمر است که نتایج آن نیز در نیچر منتشر شد و توانست جایزه گرنت تحقیقاتی انجمن آلزایمر در شیکاگو را به دست آورد.
در کارنامه موفقیتها و زندگینامه علمی شاهپسند مقالات بسیار زیادی به ثبت رساند که عمدتاً در مجلات معتبر جهان به چاپ رسید و سرانجام توانست برای بیماران آلزایمر فرمول دارویی را بیابد.
پس از کشف فرمول دارویی راهی ایران شد تا مرحله تولید آن را در کشور ایران انجام دهد تا برای یکبار هم که شده مسیر این موفقیت از شرق به غرب باشد، نه بلعکس. وی در حال حاضر تحقیقات خود را در مؤسسه رویان ادامه داد و با عنوان مدیر دپارتمان اعصاب این مؤسسه مشغول به کار است و با بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی نیز همکاری دارد.
به امید روزهایی که شرایط توسعه ایدههای علمی و تلاش دانشمندان ومحققان در ایران بیشتر فراهم شود و بتوانند با امکانات موجود کشور دستاوردهای تحقیقاتی بیشتر و بزرگتری در سطح بین المللی داشته باشند.
فعالیتهای دانشگاه آزاد کاشمر در هفته پژوهش
هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان یکی از رویدادهای مهم این دانشگاه به حساب میآید که همهساله در واحدها و مراکز دانشگاهی برنامهها و مراسمهایی براساس دستورالعملهای سازمان مرکزی برگزار میشود
این مراسمها در راستای اجرای راهبردهای نظام پژوهش و فناوری سند اسلامی شدن دانشگاهها توسط دانشگاه آزاد اسلامی پیش میرود.
حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر هم در این امر مهم با مشارکت گروههای آموزشی، مرکز رشد و واحدهای فناور مراسم مختلفی را برگزار کرد؛ ازجمله برنامههای مهم برگزار شده واحد کاشمر در هفته پژوهش میتوان به نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در مرکز رشد، میزگرد تخصصی و سخنرانی علمی با عنوان «بیماری آلزایمر» با حضور کوروش شاهپسند مدیر دپارتمان اعصاب مؤسسه رویان، دانشآموخته پسادکتری دانشگاه هاروارد و کشفکننده فرمول دارویی آلزایمر، میزگرد تخصصی و نشست علمی در ارتباط با دانش پارلمانی با حضور معـاون امور نظـارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور، معاون سیاسی امنیتی فرماندار کاشمر، مسئولان شهرستان، اساتید و دانشجویان گروه حقوق این دانشگاه، نشست تبیینی با موضوع مقاومت مردم فلسطین در جنگ غزه با حضور محمد احمدآبادی معاون بررسی و تحلیل بسیج اساتید استان خراسانرضوی در جمع مسئولان مجمع بسیج اساتید دانشگاهیان شهرستان کاشمر، کانونهای فرهنگی دانشجویی، تشکلهای اسلامی، بسیج دانشجویی، کارگاه آشنایی با سامانه علمسنجی و آشنایی با منابع الکترونیکی و آلتمتریکس ویژه استادان، دستیاران آموزشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کارگاههای هنردرمانی و تئاتردرمانی با رویکردهای جامع در استراتژیهای رواندرمانی معاصر با حضور یاسمین پیداودی بازیگر سینما و تلویزیون در جمع هنرجویان و دانشجویان رشته بازیگری اشاره کرد.
همچنین وبینار آشنایی با سامانه پژوهشیار ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عناوین آشنایی با روابط کار و مفاهیم تأمین اجتماعی، ارتباط سازمانی چگونگی و چرایی از مقام تئوری تا عمل با رویکرد سازمانهای آموزشی، بررسی آینده شغلی حرفه پرستاری، مراقبتهای اورژانس در بیماران سکته قلبی و فشارخونی، تبیین جامعهشناختی گرایش به رفتارهای نابهنجار نوجوانان و جوانان از دیدگاه نظریه پیوند افتراقی و راههای پیشگیری و کنترل آن، کارگاه آشنایی با سامانه علمسنجی، کارگاه آشنایی با منابع الکترونیکی و آلتمتریکس، کارگاه مدیریت کلاس، کارگاه تبیین جامعهشناختی آسیبهای اجتماعی جوانان با تأکید بر نظریه پنجره شکسته و نظریه گزینش عقلانی، کارگاه مراقبت از بیماران سوختگی، ورکشاپهای طراحی لباس با مارولوس و برش و دوخت پیراهن مردانه، کارگاه رهیافتی نو در هوش مصنوعی، وبینار آشنایی با سامانه پژوهشیار(آنلاین)، هنردرمانی، تئاتردرمانی و مسابقه اسکیس (طراحی یادمان شهدای گمنام دانشگاه) ویژه دانشجویان مهندسی معمار و عمران در دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر برگزار شد.
انتهای پیام/