صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چین ۶ شیء مرموز را در مدار زمین قرار داد

ظاهراً هواپیمای فضایی چین ۶ شیء مرموز را در مدار زمین مستقر کرده است.
کد خبر : 886375

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، تنها چهار روز پس از پرتاب هواپیمای فضایی چین به نام «شن‌لانگ»، ردیاب‌های ماهواره‌ای در جهان که اجرام فضایی را از نزدیک رصد می‌کنند استقرار «۶ شیء مرموز» را در مدار زمین  و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای از برخی از آن‌ها را ثبت کرده‌اند.

به نظر می‌رسد که برخی از این اشیاء در حال انتقال سیگنال هستند و هواپیمای فضایی قابل استفاده مجدد چین کمی مرموزتر شده است. اسکات تیلی، منجم آماتور که سیگنال‌های ماهواره‌ای را تجزیه و تحلیل کرده است، می‌گوید این امواج مطمئنا از آن اجسام مرموز یا از نزدیکی آن‌ها می‌آیند.  

این شش جرم مرموز «ای بی سی دی ای اف»  A, B, C, D, E, F نامگذاری شده‌اند. 

تیلی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: شیء که به نام اِی نام‌گذاری شده یادآور سیگنال‌هایی است که قبلا توسط اشیایی که هواپیمای فضایی چین به مدار فرستاده منتشر منتشر شده‌اند، اما این حدس و گمان بر اساس شواهدی است که اطلاعات محدودی از آن‌ها در دسترس است. 

در همین حال، به نظر می‌رسد شیء ای و دی سیگنال‌ها را بدون هیچ داده‌ای منتشر می‌کنند. تیلی می‌گوید: لازم به ذکر است که برخلاف انتشار اولیه سیگنال‌ها در دو مأموریت قبلی این فضاپیمای چینی، امواج جدید بسیار متناوب هستند و مدت زیادی باقی نمی‌مانند. 

داده‌های ماهواره‌ای توسط بشقاب‌های زمینی دریافت شده‌اند.

تیلی و سایر ردیاب‌های ماهواره‌ای سیگنال‌ها را تجزیه و تحلیل کرده‌اند و اطمینان حاصل شده که این سیگنال‌ها از این اشیا یا از اجسام نزدیک به آن‌ها می‌آیند. این نتیجه گیری مبتنی بر مشاهده آن‌ها در طول مسیر‌های مورد انتظارشان در آسمان است، این واقعیت که هیچ جسم شناخته شده دیگری در پرتو آنتن ردیاب‌ها هنگام جمع آوری داده‌ها وجود نداشت، و این واقعیت که مدولاسیون خاص این سیگنال‌ها عجیب و غیر تکراری هستند.

هواپیمای فضایی چین در دو ماموریت قبلی خود، که به ترتیب در سپتامبر ۲۰۲۰ و اوت ۲۰۲۲ انجام شده بودند، اشیاء ناشناخته کوچکی را در مدار زمین رها کرده بود.  

انتهای پیام/

ارسال نظر