صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۱ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲
مدیرعامل فرابورس خبر داد؛

تامین مالی ۴۵۰ میلیارد تومانی دانش‌بنیان‌ها در فرابورس

مدیرعامل فرابورس گفت: در ۸ ماهه امسال ۳۸ شرکت، ۹ هزار میلیارد تومان از مسیر فرابورس تأمین مالی کردند که ۴۵۰ میلیارد تومان آن متعلق به دانش‌بنیان‌ها بوده است.
کد خبر : 886167

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، محمدعلی شیرازی با اشاره به اینکه بازار نوآفرین از دو تابلوی رشد و دانش‌بنیان تشکیل شده، بیان کرد: اولین شرکت دانش‌بنیان هفته گذشته در هیئت پذیرش بازار نوآفرین مطرح و پذیرش شد.

به گفته وی، تابلو دانش‌بنیان برای شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق، نوآور و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال تعریف شده و حداقل سرمایه ثبت‌شده برای پذیرش در این تابلو ۱۰ میلیارد تومان است، این در حالی است که حداقل سرمایه ثبتی برای پذیرش در بازار دوم ۶۰ میلیارد تومان است.

شیرازی با اشاره به تأمین مالی ۹ هزار میلیارد تومانی شرکت‌ها در ۸ ماهه امسال در فرابورس گفت: در ۸ ماهه امسال ۳۸ شرکت، ۹ هزار میلیارد تومان تأمین مالی کردند که ۴۵۰ میلیارد تومان آن متعلق به دانش‌بنیان‌ها بوده است.

لزوم افزایش سواد مالی

مدیرعامل فرابورس در ادامه این مراسم به لزوم افزایش سواد مالی در بازار سرمایه نیز تأکید کرد و گفت: چالش مهم بازار سرمایه کشور ضعف آموزش و سواد مالی است.

وی با اشاره به تجربه سال ۹۹ بازار سرمایه گفت: بخش عمده‌ای از ضرر و زیان سهامداران به دلیل نبود سواد مالی در میان سرمایه‌گذاران بود.

مدیرعامل فرابورس با تأکید بر اینکه بازار سرمایه در زمینه سواد مالی به خصوص در حوزه تأمین مالی جای کار زیادی دارد، ادامه داد: در این زمینه فقدان آموزش و دانش در بازار سرمایه بسیار زیاد است. بازار سرمایه امروز به لحاظ ابزار‌های متنوع هیچ کمبودی ندارد، اما بسیاری از مدیران آشنایی کافی با این ابزار‌ها ندارند.

وی در پایان با بیان این که این فقدان مأموریت سنگینی را برای دو گروه ایجاد می‌کند، توضیح داد: گروه اول آموزش‌دهندگان از مقطع دبستان تا سطوح بالاتر و گروه دوم مشاوران سرمایه‌گذاری دارای مجوز از سازمان بورس هستند که برای انواع سرمایه‌گذاری و تأمین مالی باید از آن‌ها مشاوره گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر