صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲

روسیه خواستار حذف دلار در مبادلات بریکس شد

روسیه، شرکای تجاری آن در میان کشور‌های در حال توسعه و اعضای دیگر بریکس، پس از تحریم‌های جهان غرب علیه مسکو، ارتباط خود را با نظام مالی متعارف قطع کرده و شروع به مبادله در ارز‌های جایگزین در تجارت متقابل کردند.
کد خبر : 885912

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، آنتون سیلوانوف (Anton Siluanov)، وزیر دارایی روسیه، اظهار کرد: توسعه پایدار روابط مالی و تسویه‌حساب در تعاملات درون‌سازمانی بریکس، برای تمامی اعضای گروه بسیار اهمیت دارد. این گفته روز دوشنبه در نشست گفت‌وگوی مالی روسیه و چین در پکن بیان شد، جایی که سیلوانوف با همتای چینی خود، لان فوان، دیدار کرد.

گروه بریکس، متشکل از اقتصاد‌های نوظهور برزیل، هند، روسیه، چین و آفریقای جنوبی، در حال تلاش برای تسهیل تسویه‌حساب‌ها به ارز‌های محلی بین کشور‌های عضو هستند. هدف اصلی این گروه، کاهش اتکای بلوک تجاری به دلار آمریکا و یورو در راستای دستیابی به رشد شتابان و پایدار است.

او در ادامه اظهار کرد: باید همکاری‌های مالی را در کشور‌های بریکس توسعه داد و از فرصت طلایی حاضر برای ایجاد یک نظام پرداخت مستقل از زیرساخت‌های متداول جهانی استفاده کرد. چرا که زیرساخت‌های متداول جهانی، برای تمامی کشور‌ها قابل اتکا نیست و اهداف آن‌ها را به‌طور کامل برآورده نمی‌کند؛ بنابراین توسعه پایدار روابط مالی و تسویه‌حساب‌ها در بستر بریکس بسیار مهم است تا بتوان راهکاری برای مقابله با سلطه ساختار مالی متعارف جهانی فراهم آید.

روسیه، شرکای تجاری آن در میان کشور‌های در حال توسعه و اعضای دیگر بریکس، پس از تحریم‌های جهان غرب علیه مسکو، ارتباط خود را با نظام مالی متعارف قطع کرده و شروع به مبادله در ارز‌های جایگزین در تجارت متقابل کردند. بدین ترتیب تعداد فزآینده‌ای از کشور‌ها در تجارت به تسویه پول ملی روی آوردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر